Pagina's

dinsdag 8 oktober 2024

Stempels van Andy Skinner

 Nadat ik attent was gemaakt op het werk van Andy Skinner ben ik hem wat meer gaan volgen. Hij heeft wat stempels laten maken van zijn aquarel werken en Hobby Compleet de Duif ging die stempels bestellen.
Natuurlijk heeft Miranda laten zien hoe je met deze stempels kunt werken. Het zijn mooie simpele stempels die niet zo heel veel nodig hebben.
Voor het eerst met de Neocolor 11 gewerkt. Ik begrijp nu dat het verschil tussen de de neo 1 en 11 is dat de een watervast is en dat je de andere wel met water uit kunt werken. Bij de meisjes op de schommel heb ik een tak van Magenta gebruikt.
Dit meisje met het hondje vind ik zo ontzettend schattig. Ik heb haar gecombineerd met de vlinderstempel van Aall&Create. Een leuke combinatie vind ik. Er zijn inmiddels nieuwe stempels uit met robotjes, maar die vind ik iets minder.
Ondertussen is het natuurlijk al oktober. September was een maand waarin veel gebeurd is. Mijn man is herstellende van de operatie aan zijn arm en heeft ook al twee bestralingen achter de rug. Er is gestart met een nieuwe dubbele inmuunkuur om te kijken of de uitzaaiingen hier mee geremd kunnen worden. In overleg met de oncoloog hebben we besloten dat het niet verstandig voor hem is om naar onze dochter te willen vliegen. Natuurlijk wisten we dat dit zou kunnen gebeuren. Hij wilde heel graag dat ik wel ging. Gelukkig is er veel hulp via onze zoon en schoondochter, vrienden, buren en Careyn. Ik ben 1 oktober naar Chili gevlogen. Natuurlijk met een dubbel gevoel. Onze dochter is nu 39 weken zwanger en alles gaat goed. We videobellen veel met Peter en houden elkaar zo op de hoogte. Ik heb wat kleur werk meegenomen.
Groetjes Marja