Pagina's

zondag 25 augustus 2024

Nog meer Four Seasons

Ook hier weer een terugblik op kaarten die ik al eerder gemaakt heb, maar nog niet op mijn blog geplaatst had. Ik had na de Four Season workshop nog een set oplegkaarten over om de harmonica kaart mee te maken, maar ook nog vier losse kaarten.
 Zo geweldig leuk om te doen. Natuurlijk heel veel poedertjes gebruikt en lekker zitten embossen.
Van de vier losse kaarten heb ik er al twee verstuurd zonder ze op de foto te zetten. Deze laatste twee gelukkig wel.
De winter en de herfst versie.
Ook de laatste harmonica kaart wil ik hier nog even laten zien. Hieronder dus het laatste vierluik dat ik heb gemaakt.
Nu toch weer wat achterstand weggewerkt en verder met iets anders.
Groetjes Marja

donderdag 22 augustus 2024

Lunar Moth

Na de grote vlinderkaart heb ik deze kaart gemaakt n.a.v de FBL van Miranda bij Creatief met Hobbycompleet de Duif. De stempels zijn van Lesia Zgharda
Door het gebrek aan energie heb ik vaak niet veel inspiratie en is het heerlijk om aan de hand van een FBL en de rustgevende stem van Miranda kaarten te maken. Natuurlijk voeg ik ook altijd wel wat van mezelf toe.
Jeetje wat heeft zij toch veel ideeën en komt ze elke keer weer met iets nieuws en nieuwe technieken. Ik leer er elke keer weer iets bij. 
De Lunar Moth is een hele bijzondere nachtvlinder met aan aparte groene kleur.
Bedankt voor jullie lieve reacties.
Groetjes Marja

woensdag 21 augustus 2024

Nog meer gepuzzel.

Soms gebeuren er teveel dingen in je leven en blijft er te weinig tijd en energie over om aan mijn blog te werken. Dat vind ik best jammer, want dit is toch de plek waar ik al mijn kaarten plaats. Zo kan ik altijd terug kijken wat ik al die jaren gemaakt heb. Nu maar eens kijken of ik wat inhaal werk kan doen, want ik heb best nog aardig wat creaties gemaakt.
Met dezelfde onderdelen als de kaart van de eerdere blogpost hebik deze ster in elkaar gepuzzeld.
Echt heel leuk om te doen.
We hebben eind juni nog een heerlijk week vakantie gehad op KOS. Mooie blauwe luchten en nog niet te warm. Daarna toch wel veel getob met zijn man zijn rug. Gelukkig weten we nu na de MRI dat het een neurologisch probleem is en niet de uitzaaiing die er tegen drukt. Over een poosje weer een afspraak in het EMC om te kijken wat er eventueel mogelijk is. 
Onze dochter is inmiddels 32 weken zwanger en het gaat goed met haar. Zo fijn en ook wel spannend. 
Ik ben blij met het zonnetje en het feit dat het weer iets afgekoeld is. Ik volg jullie blog wel, maar had helaas niet zoveel energie om veel te reageren. Ik hoop dat jullie dat snappen.
Groetjes Marja