Pagina's

zondag 2 juni 2024

Metamorph Tacular en avonturen.

Op 24 mei zijn we weer terug gekeerd uit Chili. We hebben een heerlijke tijd gehad. Dan is het weer omschakelen naar deze tijdszone en het tijdsverschil van 6 uur wegwerken. Eerst nog even een nieuwe kaart. Dit is één van de nieuwe stempels van Aall & Create Metamorphtacular .
Ik heb hem gestempeld op kraft papier en met aanwijzingen op YouTube ingekleurd met Pablo Faber Castell potloden, Finetec en andere glimverfjes.
Zo rustgevend om te doen. De glimmers zijn lastig te zien, maar misschien lukt het zo toch een beetje.
We hebben bij onze dochter en schoonzoon in Santiago een heerlijke tijd gehad. Onze allerbeste vriend en vriendin zijn mee geweest op reis. Dat gaf veel rust en steun. Fijn als mensen zo met je meedenken. Peter heeft genoten van zijn business klasse op de heenreis en is heerlijk verwend. Ik mocht af en toe even bij hem gaan kijken. Zo kwam hij toch redelijk uitgerust aan. We hebben eerst het weekend van elkaar genoten, daarna moesten Anoek en Angel aan het werk en zijn wij met zijn vieren naar Pucon in het zuiden gegaan . Peter heeft zijn Spaans nu behoorlijk onder de knie en veel kunnen oefenen. Het is er nu herfst en er viel een maand eerder dan normaal sneeuw. Fijn dat we warme kleding bij ons hadden. 
  
De ervaring van Termas Geometricas was geweldig. Je omkleden bij 8 gr en dan het water in van 38 gr geweldig. Tussen de varens, de watervallen en de sneeuw. Kijk zeker even op de link. https://www.instagram.com/reel/C7o94QFuBko/?igsh=MW11djQ3N3N3d2E4Mw==
Op de laatste dag dat we er waren kwam de vulkaan nog even te voorschijn uit de wolken. 
In Santiago hebben we leuke uitstapjes gedaan, omdat we er al zo vaak zijn geweest kennen we de weg aardig. Ik heb er in Los Dominicos een geweldig winkeltje Piedras y Agua gevonden met natuurlijke aquarel verfjes. Ik kreeg er mijn Moederdag kado en natuurlijk zijn er nog wat extra napjes meegegaan. Het laatste lange weekend waren Anoek en Angel ook vrij en zijn we naar Maitencillo aan de kust gereden. We hadden er een mooie RB&B met uitzicht op zee. We hebben er mooie tochten en wandelingen gemaakt maar ook heerlijk vis en schelpdieren gegeten. 
Op de één na laatste dag mochten we met Anoek en Angel mee naar de Clinic en hebben we de arts ontmoet die haar begeleid. Een super aardige man die ook Engels spreekt. We mochten ook bij de echo zijn. Zo leuk om te zien. Haar buik begint nu echt te groeien. Anoek en ik zijn daarna samen gezellig wezen winkelen in de Costanera
Laat in de middag met zijn allen naar boven om te genieten van het uitzicht. Na een dag regen is alle smog weer even weg. En dan afscheid nemen .Dat was natuurlijk best weer moeilijk.en nu weer thuis.
Dinsdag heeft Peter weer een kuur en zijn 3 maandelijkse CT Scan. Spannend dus, maar we hebben wel fantastische herinneringen gemaakt en hopen in oktober weer terug te mogen gaan.
Groetjes Marja

6 opmerkingen:

Elly zei

Een prachtige kaart heb je gemaakt zeg.
En wat hebben jullie een mooie tijd daar gehad. Ik ga heel hard duimen dat jullie weer terug kunnen in oktober XX
Groetjes Elly

Kaartenkraam zei

Wat een prachtige kaart! Die vlinder zo mooi gekleurd en de cirkels lijken er bovenop te liggen door de schaduw die je aanbracht, super!
Wat fijn dat jullie zo'n mooie tijd in Chili hebben gehad. En top dat je bij de echo mocht zijn.
Sterkte weer voor je man, maar ook voor jou bij de kuur en CT scan, spannend.
Fingers crossed dat jullie in oktober weer de reis kunnen maken!

groetjes van Ank

Trijntje zei

Hele mooie kaart met de vrolijke vlinder. Fijn dat jullie een mooie reis hebben gehad. Sterkte met de behandeling. Groeten Trijntje

Femmy zei

Prachtige kaart Marja erg mooi de vlinder op kraft.
Fijn dat de reis geslaagd is en wat gaaf dat je bij de echo mocht zijn dat was genietmomentje voor jullie. Sterkte vandaag en erna hopelijk pakt het goed uit. Groetjes Femmy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een prachtige creatie laat je hier zien Marja. Je bent het kleuren zeker niet verleerd hihi. Die vlinder op zich is prachtig maar ook de gestipte cirkels zijn top. Net of ze er bovenop liggen. Zo te lezen hebben jullie een heerlijke tijd gehad bij jullie dochter. Fijn dat het goed ging en er goede vrienden meegingen om jullie te steunen. Dit pakken ze jullie niet meer af.
Lieve groetjes Miranda

Anita van Deur zei

Super mooi deze kaart! Een schitterende reis hebben jullie gemaakt en mooie herinneringen gemaakt.