Pagina's

donderdag 20 juni 2024

Kerstbloemen in blauw en bruin tinten.

Het is natuurlijk al even geleden, maar na de versie in rood en groen heb ik ook nog twee kaarten gemaakt in deze blauw bruine combinatie.
Dat is eigenlijk meer mijn kleurencombinatie. Nu heb ik alvast weer twee kaarten erbij voor de Kerst verzameling.
Deze kaart doet mee aan
Na wat spannende ween na de bestraling en de CT scan van de rug van mijn man toch geruststellend nieuws van de neuroloog. Da klachten die hij af en toe ervaart zijn nog nawerkingen van de bestraling en kunnen nog een paar maanden aan houden.  We gaan dus met goede moet weer verder.
Groetjes Marja

donderdag 6 juni 2024

Rondstempelen en House Mouse

 Ik ben met het rond stempelen nog wel even verder gegaan, omdat ik daar reuze rustig van word en dat kon ik wel even gebruiken met alles dat ingepakt moest worden en de spannende reis die we gingen maken. Heerlijk dus om hieraan te werken.
Ik heb nu in het midden drie stempels gebruikt uit de House Mouse collectie. Zo schattig. De volgende keer zou ik de kerstbal net iets meer in het midden geplaatst hebben, maar hij is zo ook leuk. Zo leer je elke keer weer bij.
De muis aan de lampjes slinger past hier ook heel goed bij. Ik had nog een clearstempel van een los lampje dus die moest hier natuurlijk ook bij.
Deze kaart doet mee aan elke week een kerstkaart:
De vogeltjes op de tak passen met hun rode mutsjes ook heel goed bij de Kerst. Zo heb ik er weer drie kaarten bij voor in december. Ik ben echt super blij met mijn Stamp Wheel van Altenew. Ik heb er zo lekker mee gewerkt. Het was echt moeilijk kiezen welke kaart ik mee zou laten doen met 52 Weeks to Christmas. Inmiddels is alles weer uitgepakt en opgeruimd. Naast de aquarel verfjes heb ik ook hele mooie koffie kopjes en lekkere chocolade koeken (Alfajores), Adagio thee en heerlijke koffie voor Peter mee genomen. Natuurlijk heb ik weer een mooi wollen vest uit Villarica  gekocht. De lege koffer kwam wel weer vol. 
We hadden verwacht dat onze kleindochter na drie weken wel weer even aan ons zou moeten wennen, maar daar was geen sprake van. Ze klom gelijk in onze armen en we kregen een dikke knuffel. Ze heeft veel woordjes bij geleerd en is weer zoveel wijzer geworden.
Groetjes Marja

zondag 2 juni 2024

Metamorph Tacular en avonturen.

Op 24 mei zijn we weer terug gekeerd uit Chili. We hebben een heerlijke tijd gehad. Dan is het weer omschakelen naar deze tijdszone en het tijdsverschil van 6 uur wegwerken. Eerst nog even een nieuwe kaart. Dit is één van de nieuwe stempels van Aall & Create Metamorphtacular .
Ik heb hem gestempeld op kraft papier en met aanwijzingen op YouTube ingekleurd met Pablo Faber Castell potloden, Finetec en andere glimverfjes.
Zo rustgevend om te doen. De glimmers zijn lastig te zien, maar misschien lukt het zo toch een beetje.
We hebben bij onze dochter en schoonzoon in Santiago een heerlijke tijd gehad. Onze allerbeste vriend en vriendin zijn mee geweest op reis. Dat gaf veel rust en steun. Fijn als mensen zo met je meedenken. Peter heeft genoten van zijn business klasse op de heenreis en is heerlijk verwend. Ik mocht af en toe even bij hem gaan kijken. Zo kwam hij toch redelijk uitgerust aan. We hebben eerst het weekend van elkaar genoten, daarna moesten Anoek en Angel aan het werk en zijn wij met zijn vieren naar Pucon in het zuiden gegaan . Peter heeft zijn Spaans nu behoorlijk onder de knie en veel kunnen oefenen. Het is er nu herfst en er viel een maand eerder dan normaal sneeuw. Fijn dat we warme kleding bij ons hadden. 
  
De ervaring van Termas Geometricas was geweldig. Je omkleden bij 8 gr en dan het water in van 38 gr geweldig. Tussen de varens, de watervallen en de sneeuw. Kijk zeker even op de link. https://www.instagram.com/reel/C7o94QFuBko/?igsh=MW11djQ3N3N3d2E4Mw==
Op de laatste dag dat we er waren kwam de vulkaan nog even te voorschijn uit de wolken. 
In Santiago hebben we leuke uitstapjes gedaan, omdat we er al zo vaak zijn geweest kennen we de weg aardig. Ik heb er in Los Dominicos een geweldig winkeltje Piedras y Agua gevonden met natuurlijke aquarel verfjes. Ik kreeg er mijn Moederdag kado en natuurlijk zijn er nog wat extra napjes meegegaan. Het laatste lange weekend waren Anoek en Angel ook vrij en zijn we naar Maitencillo aan de kust gereden. We hadden er een mooie RB&B met uitzicht op zee. We hebben er mooie tochten en wandelingen gemaakt maar ook heerlijk vis en schelpdieren gegeten. 
Op de één na laatste dag mochten we met Anoek en Angel mee naar de Clinic en hebben we de arts ontmoet die haar begeleid. Een super aardige man die ook Engels spreekt. We mochten ook bij de echo zijn. Zo leuk om te zien. Haar buik begint nu echt te groeien. Anoek en ik zijn daarna samen gezellig wezen winkelen in de Costanera
Laat in de middag met zijn allen naar boven om te genieten van het uitzicht. Na een dag regen is alle smog weer even weg. En dan afscheid nemen .Dat was natuurlijk best weer moeilijk.en nu weer thuis.
Dinsdag heeft Peter weer een kuur en zijn 3 maandelijkse CT Scan. Spannend dus, maar we hebben wel fantastische herinneringen gemaakt en hopen in oktober weer terug te mogen gaan.
Groetjes Marja