Pagina's

zondag 2 oktober 2022

Nog meer veren

Deze twee veren doodle kaarten heb ik al een poos geleden afgemaakt, maar ik was er eentje kwijt. Zo irritant. Tot ik hem weer vond tussen twee kasten in. Zo blij dat ik hem weer gevonden heb. Ook dit was weer één van de geweldige workshops van Miranda Degenaars. Ze heeft gelijk een lesje gemstone tekenen en kleuren gegeven. Je hebt zoaveel mogelijk heden met gemstones. Doodlen of Zengtangle is niet helemaal mijn sterkste kant, maar deze veren vond ik echt heel leuk om te doen. Op internet heb ik veel leuke voorbeelden en ideeën gevonden. 
Voor deze tweede slimline verenkaart heb ik op pinterest gezocht. Lisa Chang is echt mijn favoriete zentanglelaar.. Ik heb dus wat van haar figuurtjes zoals de bloemetjes in de veren afgekeken. Dit boek is trouwens ook een super fijn naslag werk.
Op deze slimlinekaart konden we lekker oefenen met de gemstones.
Een tekst komt er later nog op. Als ik weet naar wie hij toe gaat.
Voor de derde kaart heb ik gestempeld met no lines inkt en de basis van de gestempelde veren gebruikt voor het doodlen. Best nog lastig zichtbaar op het kraft papier.
Maar met het resultaat ben ik toch wel erg tevreden.
Deze kaart heeft mijn man voor Vaderdag gekregen en dit was de kaart die ik dus een poosje kwijt was.
Groetjes Marja

5 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel mooie kaartjes Marja! Prachtig gekleurd. Ik weet niet wat gemstones zijn, maar ik ga het opzoeken. Vast wel te vinden. Mooie achtergrond ook op je kaart. En geniet je al van het oma-schap? Wij hadden Jesse hier het hele weekend. ZO leuk. Echt geweldig!

Anita van Deur zei

Wauw schitterende kaartjes!!

Femmy zei

Prachtig Marja, ik vind de kleurencombinaties echt geweldig.
Groetjes Femmy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een prachtige kaarten, ik ben helemaal weg van de onderste. Die kleuren en die achtergrond, zó mooi bij elkaar. Echte kunstwerken Marja.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Knap!!! En erg mooi gedaan! Zentangle heb ik weleens geprobeerd, maar is toch niet zo mijn ding. Jou gaat het heel goed af en wat een prachtige uitwerkingen! Supermooi kleurwerk ook.