Pagina's

woensdag 14 september 2022

Liften met een streepje

 Bij de Lift Challenge kwam er weer een leuke uitdaging voorbij.
 Lift deze kaart en creëer zelf je 'striped' achtergrond en gekleurde achtergrond voor je sentiment.
Welke tools je voor het kleuren gebruikt mag je zelf weten.
 Verf, stiften, potloden, stempels, hotfoil…..
Maak dus een kaart met een streepjes achtergrond die je zelf hebt gemaakt., maar ook een gekleurde achtergrond voor je banner. Over dat laatste heb ik natuurlijk heen gelezen. Bij mij hebben dus maar twee banners een kleurtje, maar dat mag de pret niet drukken. Je mag met meerdere kaarten meedoen. alleen heb ik nog geen hoe ik dat moet doen, want als ik de ene kaar plaats gooit hij de andere kaart eruit. Misschien heeft iemand van het team een tip.
 Voor het maken van de streepjes heb ik de plaid Background stamp van MFT(2014) gebruikt. Ik ben lekker bezig geweest, want ik vond dit zo leuk om te doen. Uiteindelijk had ik dus 6 achtergrondjes liggen. De eerste twee heb ik gemaakt door met een ecoline brush pen kleur aan te breng op de stempel zelf. Dit een beetje nat te spuiten en dan te stempelen. Dan krijg je een mooi aquarel effect. 
Hier heeft de banner gelukkig een lichtroze kleurtje. De bloem is van Honey Bee Stamps - Lovely ConeFlower. Die heb ik bewerkt met Crackle Accent. Dat geeft een leuk effect, maar dat zie hier niet echt. Deze kaart doet dus mee aan:
en aan
mixitupchallenge.61-anything-goes-optional smooshing
Deze kaart is eigenlijk mijn favoriet. Ik heb de kwast en bloemetjes van Spelbinders gebruikt. De tekst heb ik al heel lang en is van Reverse Confettie - Dream in color.
Deze kaart doet mee aan:
Lil Patch of Crafty Friends - anything goes
PolkaDoodles - anything goes
Digi Choosday - anything goes
Colour Crazy - anything goes

QKR Stampede - anything goes
Hier heb ik pasteltinten gebruikt om te stempelen en gelukkig heeft mijn banner een kleurtje. De kolibri's vind ik nog steeds geweldig. Ze zijn van Concord & 9th. De tekst stempel is van Tim Holtz. Deze kaart doet dus ook mee met de liftchallenge.
Deze kaart doet mee aan:
Bij voorlopig de laatste kaart heb ik met mijn Derwent Intense potloden strepen getrokken en die met een kwastje uitgewerkt. Ik heb er een gezellige schudkaart van gemaakt met de beestjes van MFT. Er liggen nog twee achtergrondjes op me te wachten, maar ik ben nu even met wat anders bezig. 
Vrijdag gaan we eerst Ángel die 's morgens aankomt en later ook Anoek in de middag van Schiphol ophalen. Anoek moest voor werk naar Barcelona. Wat een vervelende baan heeft ze toch. Dan blijven ze ruim een week bij ons. Natuurlijk komen ze ook hun nieuwe nichtje Mira en Jesper en Oumnia opzoeken. Heerlijk weer even de hele familie compleet. Geen leuker cadeau dan straks op mijn verjaardag met z'n allen aan tafel. Ik ga er lekker van genieten.
Groetjes Marja

13 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Marja,
volgens mij hebben een boel mensen erover heen gelezen! Maar je bent wel helemaal los gegaan he? Wat een leuke kaarten heb je gemaakt! Stuk voor stuk heel gaaf! Dank je wel voor het meedoen bij de Egel met je bewegende elementenkaart! Super!
En ik denk dat het zo is, dat je uit 1 post 1 kaart kunt uploaden. Als je meer wil laten meedoen, moet je daar een aparte post van schrijven. EN wat leuk dat er zoveel (bijna allemaal) gezins leden voor je verjaardag komen!

Elly zei

Prachtige kaarten vooral de bovenste twee vind ik mooi.
Veel plezier met zn allen, want idd er gaat niks boven je familie.
Groetjes Elly

Elly zei

Ik was te snel met reageren, bedankt voor je deelname bij KIC
Groetjes Elly

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw ben jij lekker aan de slag gegaan met de lift-challenge. Heel gaaf wat je allemaal gemaakt hebt Marja. Ik vind die met de kwast superleuk, wat een leuk idee om ook de kwastharen zo allerlei kleuren te geven. Mijn tweede favoriet is de schudkaart met de schaapjes. Ook een plaatje. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel. Fijn dat jullie dan zo samen je verjaardag kunnen vieren, ik ben maandag jarig en bij mij lukt het door verschillende omstandigheden dit jaar niet, jammer hoor. Veel plezier vast.
Lieve groetjes Miranda dt De Egel

Bernadet zei

Wat een supermooie kaartjes heb je gemaakt marja!
Die onderste vind ik helemaal top met die shakers.
Oooh lekker genieten van iedereen om je heen. Gezellig hoor.

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een kleurenexplosie hier op je blog!! Je liftkaarten zijn stuk voor stuk geweldig geworden. Zo leuk met deze zelfgeschilderde strepen!! Die met de kwast is mijn favoriet uit de serie maar ik vind ze allemaal mooi geworden. Dankjewel voor deze enthousiaste bijdrage aan de liftchallenge.

Marjan zei

Zooooo!!! Jij bent enthousiast te werk gegaan!! Zo kleurrijk, dat past bij jou, dat zie ik vaak. Heel gaaf al je uitvoeringen, maar ja, die met de kwast is ook mijn favoriete kaart!
Wat heerlijk dat jullie straks compleet zijn voor je verjaardag! Geniet er maar van. Mijn kaart voor jou komt eraan.
Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge!
En als je deze allemaal wil laten meedoen, zou je ze per kaart moeten posten, maar samen in een post zien we het ook.

Kekke Kaarten zei

Wat een super leuke kaarten heb je gemaakt voor de challenge. En allemaal zo verschillend. Leuk hoor!
Groetjes, Gerjon (kekkekaarten.blogspot.com)

Femmy zei

wauw gaaf zijn je kaarten Marja, zo vrolijk en leuke details. Groetjes Femmy

Cornelie zei

In je enthousiasme eroverheen gelezen denk ik ;-)
Maar wat een serie heb je gemaakt zeg. hartstikke leuk! Lekker vrolijk en ook bij mij is de kwast favoriet ;-)
Bedankt voor het meedoen met de Liftchallenge!

Nelleke zei

Prachtige kaarten heb je gemaakt. Ook ik ging verkeerd met de liftchallenge. Ik had het wel gelezen. maar begreep het niet helemaal. Maar het doet niets af aan jou kaarten en de schudkaart voor de Egel voldoet helemaal aan de opdrachten is nog mooi ook. Dank je wel voor jou bijdrage aan de Egel. Groetjes, Nelleke

jolanda creatief bijtje zei

mooie kaart
bedankt voor het meedoen aan onze challenge
groetjes jolanda bongers
dt kic

Pat zei

Some beautiful cards so bright and beautiful Marja and lots of wonderful designs using stripes..so very creative! x