Pagina's

woensdag 25 mei 2022

Nature Scenes 2

En dan waren er nog verschillende andere versies met deze techniek. Fijn dat alle spulletjes nog op mijn bureau lagen. Op de eerste kaart heb ik ook het wolken stencil van MFT gebruikt. Veel stempelen met de rietpluimen in verschillende kleuren en daarna nog een keer met embossingpoeder.
Op de tweede kaart hebben we met twee opeenvolgende cirkels gewerkt. Dit stansje van het vogeltje had ik nog ergens in mijn verzameling. Die staat er ook heel leuk bij. Ook weer zo leuk om te maken. Zometeen gaan we natuurlijk naar Feijenoord kijken. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat aflopen. We hebben in ieder geval Feijenoord tompoucen om erbij op te eten.
Groetjes Marja
 

6 opmerkingen:

Femmy zei

Ze zijn prachtig Marja, en hopelijk wint Feijenoord!
groetjes Femmy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Prachtige kaarten Marja. Je hoort de wind haast door die rietpluimen ruisen op de eerste en ook de wolken jagen voorbij. Die met het vogeltje is erg schattig, heel fijntjes zo in die cirkel.
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Leuke kaarten Marja. Geniet van de wedstrijd en van de tompoucen. Haast te mooi om op te et3n. Groeten Trijntje

Elly zei

Prachtig je kaarten.
Hopend hebben ze gesmaakt nog..helaas niet gewonnen
Groetjes Elly

Marjan zei

Allebei je kaarten vind ik supermooi, mooi wolken ook op die eerste!! Allebei ook zo sfeervol!
Jammer dat ze verloren hebben, maar de fans zijn trots dat ze zover gekomen zijn, mijn man Rob is ook een Feyenoord fan.

GerJanne zei

Oh wauw wat zijn dit weer een prachtige kaarten, Marja! Heel mooi en bijzonder.
En die tompoezen, helemaal geweldig. Hier leeft voetbal totaal niet. Mijn man kijkt nooit een wedstrijd. Bij de Ek en WK ben ik degene die kijkt naar Oranje. Hij gaat rustig de auto wassen of zo...