Pagina's

maandag 27 december 2021

Pixel Poinsettia Christmas Cards 2

Ik heb met de Pixel Poinsettia nog wat afdrukken gemaakt en ze zoveel mogelijk in dezelfde kleurtint gehouden. De kerstbal had natuurlijk ook wat andere kleurtjes nodig. 
Ik heb mijn Tombow markers gebruikt om Poinsettia Ornament van IO te kleuren. Wat een mooie kerstbalstempel is dit. De blaadjes en de besjes van de Holly Berry Cluster past er heel goed bij. De tekststempel is een ouwetjes van Penny Black. Erover heen heb ik de White Pine Sprig gestempeld met versamark en bewerkt met wit embossing poeder.
Om de rode versie aan te kleden heb ik de stempels Wintergeluk, Labelstar en wensen van Ludiec en goud embossing poeder gebruikt. Als het goed is zijn de al op hun bestemming aangekomen. 
We hebben bij Jesper en Oumnia heerlijke kerstdagen gehad. Gezellig cadeautjes uitgepakt, gegourmet en spelletjes gedaan. Ook via de Ipad met Anoek en Angel, die lekker aan het zwembad lagen, gekletst. Via de mobiel van Oumnia hebben we de trouwerij van haar broer in Marokko gevolgd. We hadden al tickets geboekt om erbij te kunnen zijn, maar helaas ging Marokko toen op slot. Nu maar afwachten wanneer het moment komt dat we de familie eindelijk weer eens op kunnen zoeken. Het was in ieder geval fijn om ze via internet te kunnen zien en de bruiloft te kunnen volgen.
Groetjes Marja 

3 opmerkingen:

Trijntje zei

Wat een leuke kaarten. Die met de bal is supermooi. Wat fijn dat jullie de trouwerij konden zien... Groeten Trijntje

GerJanne zei

Heel mooie kaarten zijn het weer!
En wat klinkt het gezellig, jullie kerst. Wel ongelooflijk sneu dat Oumnia niet bij de trouwerij van haar eigen broer kon zijn. Ook voor jullie, maar voor haar toch het meest..

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kaarten Marja, ik ben vooral weg van de rode. Wat gooit corona alles toch overhoop. Zo jammer dat jullie niet naar de trouwerij konden, wel fijn dat je via internet mee kon kijken maar ik denk dat je schoondochter liever haar broer persoonlijk had gefeliciteerd. Wel fijn dat jullie dan in de buurt wonen en meeleven.
Lieve groetjes Miranda