Pagina's

donderdag 23 december 2021

Pixel Poinsettia Christmas Cards 1

Mijn eerste resultaten met de Pixel Poinsettia CAC stempel van IO. Met de uitleg in de workshop Miracle Vintage Christmas van Miranda was het weer heerlijk rustgevend werken. Af en toe het beeld even op pauze zetten en dan weer verder.


Wat een geweldige stempel is dit om mee te werken. Ik wist dat ik nog kerstballen stempels van Waltzingmouse (2011) had te die combineren met de stansen van Spelbinders. En ja hoor ze lenen zich er erg goed voor om te embossen. Nu heb ik ze gewoon uitgeknipt, want een wit randje is hier niet mooi. Jammer dat je de glans van de embossingpoeders niet goed ziet op de foto's. Echt geweldig leuk om deze kaarten te maken.

Ik had ook nog aardig wat grote stempel met kerstteksten. Die kwamen nu goed van pas.

Bij deze laatste kaart heb ik ook stempels van Tim Holtz gebruikt. De muzieknootjes en de Christmas Carols tekst. Er liggen nog twee ander nog twee andere exemplaren te wachten, dus ik ga nog even verder. Ik wens iedereen alvast fijne kerstdagen.
Groetjes Marja


4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wauw, dit is ook een mooi trio Marja, ik vind vooral de eerste twee mooi. Gaaf gecombineerd met die grote teksten en zo lief met die kleine strikjes bij de ballen.
Vanaf hier ook hele fijne dagen gewenst.
Lieve groetjes Miranda

Femmy zei

Ze zijn prachtig Marja, echte kunstwerkjes!
Groetjes Femmy

GerJanne zei

Het ziet er prachtig uit en ook heel goed gelukt. Wat ik zo leuk vind bij jou dat je steeds weer met andere technieken aan het experimenteren bent en ons laat mee genieten! Super!

Marjan zei

Wat zijn ze mooiii!! Die achtergronden heb je erg gaaf gedaan, het is een prachtig trio!