Pagina's

woensdag 29 december 2021

Kerstkaarten met veel laagjes

 Het was zo heerlijk om op mijn gemak deze workshop terug te kijken. Weer een heel andere techniek om kerstkaarten te maken. 
Eerst verschillende kleuren inkt aanbrengen via een acrylblok, dan stempelen met kleuren die erbij passen. Ook de resist embossing techniek gebruikt. Daarna nog extra accenten aanbrengen door te embossen met de geweldige WOW poeders.
Als laatste een Poinsettia erop en natuurlijk een tekst erbij. Ik heb ze al verstuurd, maar ik maak er vast nog wel een paar bij. Dan heb ik al vast een start, want dit jaar is er niet veel van gekomen om een voorraadje aan te leggen. Natuurlijk is dit ook weer een Workshop van Miranda Degenaars. Hij heet Inky Layers
De meeste stempels zijn van Impression Obssesion en die bestel ik meestal bij Stamping CornerDe Distress Inkten/Oxides en Tombow ABT's komen bij Doeading vandaag. 
De gebruikte stempels zijn:
Cover A Card Pine en Boxwood
Cling White Pine Sprig, Berry Branch, Poinsettia Small, Silhouette 8 en de Poinsettia H8301
Mijn eerste drie kerstkaarten voor volgende jaar zijn nu klaar. Dit keer zijn het slimline kaarten en die laat ik bij mijn volgende blogpost zien.
Groetjes Marja

5 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

je kaartjes zijn prachtig.

Femmy zei

Super zijn je kaarten Marja, leuke technieken gebruikt.
groetjes Femmy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een prachtige kleuren en laagjes heb je voor deze mooie kerstkaarten gebruikt Marja. Ik ben er weg van, prachtig.
Een hele fijne jaarwisseling gewenst en alle goeds voor 2022.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Ik vind ze allebei heel heel mooi, Marja!! Prachtige achtergronden en ook erg mooie tinten bij elkaar!

Trijntje zei

Oooh deze had ik gemist... maar watxijn ze Mooi!. Groeten Trijntje