Pagina's

dinsdag 21 september 2021

Ecoline en Kayta

En toen was er nog één Ecoline achtergrond over. En was Katya aan de beurt om gestempeld te worden.
Ze is één van mijn favoriete stempels van Chocolate Baroque. Hier moest ik natuurlijk wel het gezichtje en de hals met bleek bewerken en dat ging zowaar in één keer goed. 
Daarna lekker zitten kleuren met Faber Castel Polychromos potloden. Ik heb ook mijn goudkleurige potlood gebruikt. Dat ging heel goed over de Ecoline achtergrond. Alle andere stempels zijn ook van Chocolate Baroque.
Voor de tekst heb ik weer de doily’s van MFT gebruikt. Ook met deze kaart ben ik weer heel blij. Zo leuk om te doen. Inmiddels heb ik ook de Workshop Miracle Joseh Coat gedaan. Heel gaaf. Ik ga dus nog even verder. Groetjes Marja

 

5 opmerkingen:

GerJanne zei

Ook deze kaart is weer geweldig mooi, Marja! Knap dat het gezicht zo egaal geworden is na het bleken. Leuk dat je er zoveel plezier in hebt!

Bernadet zei

Wat is dit geweldig mooi Marja.
't Gezicht is supermooi gewrden.
Net als de rest van je kaart. Zulke mooie kleurtjes!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, Prachtig met een hoofdletter Marja, wat een mooie kaart. Je kunt zien dat je er met veel plezier aan gewerkt hebt. Fijn hoor dat je zo'n passie voelt voor je hobby, ik geniet hier echt van.
Lieve groetjes Miranda

Femmy zei

prachtig Marja!
groetjes Femmy

Marjan zei

Wat heb je dit weer prachtig gedaan, een wonderschone kaart in heel mooie tinten! Het gezichtje ziet er heel natuurlijk uit!