Pagina's

zondag 5 september 2021

Ecoline en de Elephant

Mijn tweede kaart met de ecoline achtergrond en deze gave olifant heb ik ook weer met veel plezier gemaakt. Heerlijk ontspannen aan het kleuren geweest. Ik heb hier geen bleek gebruikt, omdat ik in het midden een licht strook had gemaakt, door te mengen met de witte ecoline.

Op onze trouwkaart en geboortekaartjes van de kinderen stond een olifant, dus ik kon de aantrekkingskracht van deze geweldige stempelset Elephant echt niet weerstaan.

De tekst die bij deze set zit vind ik ook echt zo leuk. De stans onder de tekst is een oude doily van MFT. De randen van de panelen en de doily heb ik een glitterende embossing laag gegeven. Natuurlijk zat ik zelf ook weer onder de glitters hihi.
Met de extra's die bij deze set zitten kun je de kaart verder versieren. Ik heb ze gestempeld met Versamagic. Dat geeft een mooi glanseffect.
Deze kaart doet mee aan:
Crafty Catz                       Anything Goes #562
The crafers Cafe     Anything Goes #273
Die Cut Divas                  Anything Goes
Ellibelle's Crafty                Flora and/or Fauna
Mijn man wordt binnen kort 65 dus dit lijkt me een heel geschikte kaart voor zijn verjaardag. Natuurlijk heeft hij wel al stiekem staan spieken. Ik weet dat hij hem heel mooi vindt en heb hem na het maken weggestopt, zodat hij hem weer even kan vergeten. Op mijn blog kijkt hij toch nooit, dus het blijft nog even een verrassing.
Groetjes Marja

8 opmerkingen:

Cindy C. zei

Beautiful and colorful project!! Thanks for joining in the fun with us this September at Die Cut Divas.

Nicole Parmentier zei

Wat een bijzondere stempel. Wij zijn naar India geweest en zagen vaak olifanten die helemaal zo mooi versiert waren. Echt een prachtige kaart is dit!!

GerJanne zei

Wat een gave kaart en een heel mooie stempel. Kan me indenken dat je ervoor viel, met wat je schreef. Mooi die witte strook op je kaart. Dat moet ik ook eens gaan uitproberen.
Slim dat je de kaart weer wegstopt. ZOu bij mijn man ook wel lukken, dat vergeten...

Arlene zei

What a wonderful card and the sentiment is perfect. So glad you joined us at Die Cut Divas.

Ellibelle zei

A truly stunning card! Love the elephant stamp and beautiful colors!
Many thanks for sharing this month at my Crafty Wednesday challenge where it's all about Flora and/or Fauna (or anything crafty goes).
Would love to see you joining in again soon!
Ellie
Ellibelle's Corner

Marjan zei

Goed idee om deze voor je man te maken, het is een geweldig mooi exemplaar en zoiets moet je echt bewaren!! De olifant is prachtig net als je kleurgebruik en de versiering van de kaart.

Jinny zei

What a gorgeous card, Marja! I especially love the sentiment. Thank you for joining us at The Crafter's Cafe, and I hope to see you again soon. Hugs, Jinny

Femmy zei

prachtige kaart Marja.