Pagina's

vrijdag 4 juni 2021

Dieren kleuren met potloden.

Na het kleuren van bloemen met potlood, kregen we van Miranda een bonusworkshop dieren inkleuren en wat voor eentje.

 

De eerste kaart met het vogelbekdier is mijn eigen ontwerp. Ik vond hem zo schattig en had nu wel een idee hoe ik hem wilde combineren met de Never Stop Dreaming en de bloemetjes van  Jar and Flowers. Ik heb eerst op Pinterest wat afbeeldingen opgezocht van dit vogelbekdier en ben toen gaan kleuren. 

De volgende twee kaarten zijn n.a.v. De workshop Pencil coloring Animals. Deze dierenstempels zijn ook van Lesia Zgharda en passen mooi de symmetrische figuren, maar Miranda weet dan ook weer hele mooie combinaties te maken met de bloemen erbij. Wel een behoorlijk kleurwerkje, maar het resultaat is erg leuk. Het maskeren en stempelen vergt wel enige aandacht. Gelukkig had Miranda een lijstje van de volgorde van het stempelen gemaakt.
Dit eekhoorntje is echt zo lief. Ook hier weer een mooie foto opgezocht en natuurlijk goed naar het voorbeeld gekeken. Ik heb zelf hier en daar wat andere stempels gebruikt, zoals de boomstam, de veertjes en het geometrische figuur.

De laatste was het meeste werk. Hier heb ik wel de opbouw van de juf gebruikt. De cobinatie met de Anemonen vind ik heel mooi. Thuis gemaskerd en gestempeld en hem toen meegenomen naar Drenthe. Natuurlijk samen met mijn Pablo Caran d"Ache potloden. Ik ben niet zo’n tv kijker, dus heb ik lekker zitten kleuren en met een half oor meegeluisterd naar het songfestival. Natuurlijk wel de beelden van Rotterdam gezien, want dat blijft wel mijn geboortestad.

Thuis heb ik hem lekker af gekleurd. Heerlijk om te doen en leuk om er weer wat kaarten bij te hebben. Gelukkig is het nu veel beter weer en kunnen we weer lekker fietsen en wandelen.
Groetjes Marja

6 opmerkingen:

Janette van Otterlo zei

Wat een mooie kaarten!
Grtz
Janette

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, het zijn echt kunstwerkjes hoor Marja. Zo mooi samengesteld met verschillende stempels en dan tot leven gebracht met het inkleuren. Hier heb ik dan ook veel bewondering voor. Lief zijn die dieren, die slaaphouding van het eekhoorntje en dan dat vogelbekdier, die had ik nog nooit gezien hihi.
Genieten was het hier.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Wat een prachtige werken laat je zien. Heel mooi gecombineerd met de bijzondere stempels. Je kleurt supermooi en handig om er foto's bij te zoeken voor de kleuren van de dieren.
Ik kijk ook heel weinig tv, net terug van een avondwandeling met mijn zoon.....heerlijk

Faye Wynn-Jones zei

Such beautiful cards x

Marjan zei

Nu ik ze wat groter zie zie ik ze nog veel beter, erg mooi geworden Marja! Prachtig ingekleurd ook! Referentiefoto's gebruik ik ook wel voor het inkleuren, dat heb ik ook geleerd van mijn Copic juf Amy Shulke :)

Etty de Graaf zei

Schitterend allemaal