Pagina's

maandag 8 maart 2021

Un jour celeber ea

 Na GelliPlate workshop 01 van Marianne Reijgersberg had ik nog wat afdrukken over en daar heb ik de volgende kaarten mee gemaakt.

De eerste heb ik gecombineerd met een stempel die ik ooit door Anita Izendoorn is ontworpen. Ik heb wat accenten in de achtergrond aangebracht en het stempeltje ingekleurd. Veel meer had deze kaart niet nodig. De tekst erboven is van Katzelkraft - Citations. Zo fijn om ook van die mooie Franse teksten te hebben.

Van de tweede heb ik een stoere mannenkaart gemaakt, want die had ik ook nodig. Het stencil is van Dutch Doobadoo, de radar stansjes van Memory Box en de stempels zijn van Katzelkraft.
Voor deze kaart heb ik de afdruk uitgestanst in een hartvorm. De vlinders zijn van Magenta. De tekst en de letters van MFT.
De laatste heb ik aangekleed met stempels van Lavinia Stamps en ook een stencil hiervan gebruikt. Nu ben ik wel door mijn voorraad afdrukjes heen en kan ik Workshop 02 gaan terugkijken en proberen. Die is met afdrukken van twee Gelli Plates over elkaar. Ik ben heel benieuwd. Ik ben ook druk met andere workshop via FB online, dus moet echt af en toe even tijd maken om wat op mijn blog te zetten. Er komt dus vast weer een volgende post.
Groetjes Marja.

5 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Wow wat een mooie kaarten heb je gemaakt met die afdrukjes.
De eerste vind ik echt beeldschoon, mooi ook die gaatjesrand er omheen.
De mannenkaart is ook top, mooie kleuren!
Bij de derde kaart heb je prachtig de kleuren van het hart in zowel de letters als de achtergrond terug laten komen, heel mooi!
De laatste kaart is een sprookje, mooi dat crackle in de bollen!

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt hele mooie kaarten gemaakt met je afdrukken van de gelliplate Marja. Mooi dat ze steeds een centrale rol spelen en de kaarten toch heel divers zijn.
Lieve groetjes Miranda

jackelien zei

Hoi wat een mooie kaarten.
Groetjes Jackelien

Marjan zei

Wat heb je hard gewerkt!! Vier prachtige kaarten en wat leuk dat ze allemaal zo anders zijn, hou ik van! Ze hebben allemaal hun eigen charme, de een stoer en de ander juist heel lieflijk. gaaf gemaakt, Marja!
Nog van harte trouwens met je topplekje bij de Liftchallenge, superleuk!

Femmy zei

Prachtige kaarten Marja!
groetjes Femmy