Pagina's

woensdag 10 maart 2021

Hoera 70 jaar

 Een vriend van ons werd op 1 maart 70 jaar. Hij ziet er veel jonger uit en is nog heel actief, dus heb ik een lekkere stoere kluskaart voor hem gemaakt.

De mooie grote HOERA letter zijn van Crealies en het stoere papier is van Studio Light.
Deze kaart doet mee aan :
Make my Monday  Masculine Birthday
Crafty Catz #541Anything Goes
De gereedschapjes en de andere letters/ cijfers zijn van MFT. De tekst gefeliciteerd is van Carlijn Design. De jarige vond de kaart erg leuk. Hij is ook het fietsmaatje van mijn man en we hebben hem dus een winddicht fietsjack cadeau gegeven. Zijn verjaardag vieren was natuurlijk lastig, maar mijn man had voor hem een liedje geschreven en dat hebben we ingezongen. Via de app naar zijn dochter gestuurd en zij heeft alle filmpjes die ze had gekregen samengevoegd. Zo hadden we toch een leuke verrassing voor hem.
Groetjes Marja

9 opmerkingen:

jackelien zei

Hoi
Heel erg mooi gemaakt.
Groetjes Jackelien

GerJanne zei

Super stoere mannenkaart! En wat een leuk idee om een liedje te schrijven en dat in te zingen. Dan voel je je jarig! Ik heb het ook gehad, de klas van mijn dochter zong voor me via de app...

meg zei

A brilliant masculine card thank you for joining in at MMM

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele gave stoere kaart Marja. Leuk idee die filmpjes voor de jarige.
Lieve groetjes Miranda

Bianca van Tilburg. zei

Wat een super leuke kaart.
Gezellig dat je meedoet bij onze challenge.
Veel Liefs Bianca
DT The Sketchy Challenges Blog.

Bernadet zei

Wat een gave, stoere mannenkaart heb je gemaakt Marja!
Vind 'm helemaal te gek.

Marjan zei

Echt een supergave kaart voor de (fiets)vriend! Lekker stoer inderdaad en erg mooie kleuren samen gekozen! Snap dat hij er blij van werd en vast ook van jullie liedje :)

Wei zei

Such a cool masculine card! Thanks for playing along with us at Make My Monday Challenge. Looking forward to seeing your creative projects in the future galleries.

Veronique zei

Beautiful card 🙂 Thanks for your participating at The Skechy Challenges. Hope you participate in our next challenge. DT Veronique