Pagina's

donderdag 18 maart 2021

Sneeuwklokjes in maart

 Door de fb workshop Nuance van Miranda Degenaars en ook van Bianca van Noort heb ik mijn poeder weer eens te voorschijn gehaald. Ik heb geen Nuance maar wel Brusho, Bistre en Magicals. Met die laatste heb ik deze sneeuwklokjes kaart gemaakt. 

Craft Rocket Use Dies and/or Spring
HLS Dies  Anything Goes
Allsort  #615 a stemped image
Sweet Stampin Challenge Blog Spring Mood Board
Ik heb eerst de ondergrond gemaakt met de Magical poeders Canna Lily Brunt Orange en Lucky Shamrock Green. Echt leuk dat daar een glimmertje in zit. Daarna het stencil Grunge Circles van Julia Woning eroverheen gelegd en geblend met Oxide Rustic Wilderness en Tea Dye. 

De sneeuwklokjes heb ik gestempeld met versamark en met seafoam embossingpoeder van ranger verhit. De bloemen zijn wit gemaakt met Opaque White Ink van ZIG en wat groene accenten met een tombow marker. De sneeuwklokjes en de tekst zijn van Ludiec .
Deze kaart doet mee aan:


De tekst op de buitenkant is niet heel goed leesbaar door de glitter, dus heb ik hem binnenin nog een keer gestempeld.

Deze sneeuwklokjes zijn inmiddels al helemaal uitgebloeid, maar die van mij staan er nog mooi bij hihi. Groetjes Marja

8 opmerkingen:

GerJanne zei

Oh wauw, dat is mooi! Prachtige sneeuwklokjes, ook in je tuin, trouwens.

jackelien zei

Wauw erg mooi gemaakt.
Groetjes Jackelien

brenda zei

A lovely feel of Spring with your pretty Snowdrops, thanks so much for joining this weeks 'stamping' theme at Allsorts challenge.

B x

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat zijn hele mooie kaarten geworden Marja. Ik vind sneeuwklokjes zo mooi, zou ze ook wel in de tuin willen. Nuance en Magicals ken ik niet maar ik heb wel bistre en brusho in mijn bezit, misschien maar weer eens opzoeken...
Lieve groetjes Miranda

Linby zei

I love snowdrops and yours look amazing both real and on your card. thanks for sharing with us at Allsorts challenge this week.

Marjan zei

Mooi je sneeuwklokjeskaart! Goed opgelost met de poeders die je hebt, die heb ik ook. Er is ook zoveel op de markt, gelukkig hoeven we niet alles te hebben. Mooi wit zijn de Sneeuwklokjes en zo schattig ook aan de binnenkant! Bij ons zijn ze ook al uitgebloeid, maar hebben zelfs de sneeuw overleefd toen. Goed weekend!

Fiona zei

What a gorgeous card - those snowdrops are wonderful and I love seeing the inside too - thanks for joining in with my mood board over at Sweet Stampin, Fiona, DT

Helen zei

What a wonderful eye=catching card, Marja! I love the way the colours make your snowdrops pop off the card front!! Such a clever design! Thanks for joining us at HLS - Dies Challenge! Stay safe! :)