Pagina's

woensdag 24 februari 2021

Backdrop van repen papier.

 De Lift Challenge heeft altijd wel leuke uitdagingen. Deze keer moet je een achtergrond/backdrop maken met verschillende stroken papier en daarop een focal point. Nou aan de slag dus maar. Strookjes papier genoeg. 

Ik heb er gelijk maar twee gemaakt. In de achtergrond heb ik nog wat geëmbossed met Thinlits. De bloemen zijn van MFT Fancy Flowers. Ik heb ze ingekleurd met Caran D'ache  Pablo potloden en er een design papiertje voor de ondergrond bij gezocht in dezelfde tint.
Ik heb eigenlijk geen voorkeur en vind ze alle twee leuk geworden.
Je kunt nog tot vrijdag 5 maart meedoen met deze challenge, mocht je het ook eens willen proberen. Vandaag hebben we een heerlijk een eind gefietst in de Broekpolder, maar het was goed te merken dat het vakantie was. Gelukkig kun je er goed afstand houden. 

Er lagen nog een wat oude appels in de kast, dus toen maar besloten dat het een appeltaart moest worden hihi. Ik hoop dat ik volgende week van mijn hematoloog hoor wanneer ik mijn vaccinatie mag, maar ja dat staat dan wel op internet, maar zelf weten ze er nog niks van.
Nog even en dan mag ik naar de kapper Joepie, mijn haar is nog nooit zo lang geweest. Voor dit weekend staan er wat online workshops op de planning. Ik heb er nu al zin in.
Groetjes Marja


6 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Wat een mooie uitwerking van de lift Marja. Ik vind beide kaartjes prachtig geworden! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.
Sinds een paar minuten staat mijn afspraak met de kapper ook gepland.. ik heb die man zo gemist!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie fleurige kaarten Marja, leuk met die gedeeltelijke embossing erbij. Ik heb gisteren ook een afspraak gemaakt bij de kapper, eindelijk. Het was heerlijk weer om buiten te zijn en het houdt geloof ik nog wel even aan, heerlijk.
Lieve groetjes Miranda

Marjan Küppers zei

Wat leuk die gedeeltelijke embossing, dat viel me meteen op. Mooie, kleurrijke kaarten zijn het met prachtige bloemen! Leuk die foto's, het was genieten inderdaad!
Ik heb ook voor volgende week een afspraak met mijn kapper. Heb er zelf tussendoor wat afgeknipt, niemand die het ziet :) Knip mijn man al jaren zelf, ooit een kapperscursusje gevolgd. Maar jezelf knippen is niet te doen, alleen puntjes.

Bernadet zei

Mooie kleurrijke kaartjes Marja!

Kaartenkraam zei

Wat een vrolijke kleurrijke kaarten, geweldig! Die gedeeltelijke embossing is mooi net als de ruitjes achtergrond erbij.

groetjes van Ank

Cornelie zei

Deze kaartjes zijn helemaal af! Erg mooi gemaakt. De kleuren, het kleuren, de embossen erbij, gave bloemen. Top!
Erg leuk dat je meedoet met de Liftchallenge Marja!