Pagina's

vrijdag 12 februari 2021

Gelli Plate deel 2

 Ik heb nog twee afdrukjes tevoorschijn gehaald van de workshop online van Marianne Reijgersberger. Deze keer heb ik ze gecombineerd met de super schattige stempeltjes van Anita Jeram.

Voor de eerste kaart heb ik weinig met de achtergrond gedaan. Ik vond hem zo al heel mooi geworden.  Alleen de buitenrand heb ik wat accent geven. De boom is van Lavinia stamps. De dieren heb ik ingekleurd met aquarel potloden.
Bij de tweede kaart heb ik de cirkels in de achtergrond wat accenten geven en er later wat parels opgeplakt. De schaduw rond de dieren heb ik gemaakt met de kleur indigo. Ik vind dat altijd spannend om te doen, maar ben blij met het resultaat. De figuurtjes komen zo meer naar voren. De witte accent in de poten en de oren heb ik aan gebracht met een wit pastelpotlood. 
We genieten hier elke dag van het heerlijke winter weer. Straks maar eens kijken of er mensen aan het schaatsen zijn.
Groetjes Marja

3 opmerkingen:

Marjan zei

Ik vind ze schitterend, mooi die cirkels en die afbeeldingen zijn zo lief! Prachtig ingekleurd en inderdaad komen ze zo mooier uit, er zit wat diepte in.

GerJanneke zei

Allebei prachtige kaartjes, Marja. Die cirkel die je bewerkt heb vind ik heel gaaf!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee hele mooie kaarten Marja. Wat een lieve afdrukjes heb je voor je mooie achtergronden gebruikt en schitterend ingekleurd allebei.
Hier is het flink aan het dooien waar de zon schijnt.
Lieve groetjes Miranda