Pagina's

dinsdag 19 januari 2021

Gelli Plate en Altenew

 Door een online workshop op FB van Marianne Reijgersberg heb ik mijn Gelli Plate uit de kast gehaald. Ik heb aardig wat afdrukken gemaakt en met de aanwijzingen van Marianne deze twee eerst aangekleed. Leuk om weer eens iets heel anders te doen.

Op de afdruk heb ik met aquarel potloden, een witte gelpen en een zwarte fineliner accenten aangebracht. Daarna de stempel Flower Vine van Altenew er overheen gezet en ingekleurd met potloden. De hartjes van de bloemen heb ik met wat stickles nog een beetje glamour gegeven. De tekst is van MFT.
Bij de tweede heb ik dezelfde technieken toegepast. Hier heb ik de bloem Dotted Blooms van Altenew gebruikt. De kleine tekstjes komen van de Flower Vine set.
Deze kaart doet mee aan:
Creative Friday   Alles geht
Cradz TV  Anything Goes
De afdruk heb ik uitgestanst met Crealies XXL no 65. Ik vind de dubbele stikrand heel leuk. Voor de hoekjes heb ik twee ponsen uit de oude doos gezocht en zo de kaart afgemaakt. Fijn om mee bezig te zijn op zo'n druilerige stormachtige dag als vandaag. Ik hoop zo op wat beter weer. Nu afwachten of die avondklok er komt. 
Groetjes Marja

2 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Wat mooi Marja! Gave achtergrondjes heb je gemaakt, altijd fijn om die op voorraad te hebben. Ik vrees dat die avondklok er wel gaat komen...

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat filmpje heb ik laatst ook zitten bekijken en jij hebt twee mooie kaarten gemaakt met die techniek Marja. De bloemen springen er echt uit.
Lieve groetjes Miranda