Pagina's

dinsdag 26 januari 2021

Snuggle up and stay calm.

 Ik ben nog steeds heel blij met de Magic Iris stans van Lawn Fawn. Toen ik de Snow Globe Add On voorbij zag komen kreeg ik allerlei leuk winter ideeën. Hieronder zie je het eerste resultaat.

Voor de achtergrond heb ik de Quilted Backdrop stans gebruikt, daarna de Magic Iris opbouwen en de Snow Globe er overheen vastmaken. In het midden heb ik een stempeltje van de Snow Globe Scenes afgedrukt en met potlood ingekleurd.
Deze kaart doet mee aan:
                                               Scrapping 4fun       Anything Goes
Creative Knockouts  Anything Goes
Crafting Happiness   Anything Goes
QKR Stampede         Anything Goes
De sneeuwmannen buiten op de rand zijn van Hello Bluebird. Hier en daar heb ik wat glitter sneeuw aangebracht. Ik vind hem zelf super leuk en winters, dus hij mag hier nog wel even blijven staan.

Gebruikte materialen:
Lawn Fawn: dies LF 1625 Quilted Backdrop - LF 2435 Magic Iris Snow Globe Add On - LF 2238 Magic Iris - Stamps: Snow Globe Scenes.
Hello Bluebird:  Frosty Littles - MFT Loads of Joy
Sentiment: Creatieve Expressions Snow Globe Sentiments

Ondertussen knutsel ik lekker verder, want ik heb nog wat Gelli Plate afdrukjes liggen. Van het nieuws word je op het ogenblik niet blij. Zelf hier in het rustige Vlaardingen gaat er nu een oproep rond om vanavond hier op het winkelcentrum te komen rellen. Het moet toch echt niet gekker worden. Ondertussen worden er al allerlei maatregelen genomen. Ik hoop van harte dat het loos alarm is, maar ik hou ondertussen mijn hart vast. Ik hoop dat de rust weer gauw terugkeert.
Groetjes Marja 

6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een mooie winterse kaart Marja. Leuk met sluiter in de snowglobe. Heel mooi bedacht en uitgevoerd. Echt een verrassing voor de ontvanger.
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtkaartje Marja! Heel gaaf dat interactieve gedeelte in de snowglobe dat maakt het kaartje extra bijzonder!

Margaret zei

Fabulous card. I love that snowglobe die and all your cute images. Thanks for joining us at International Art & Soul. Maggie, DT

Bernadet zei

Wat gaaf Marja!!
Ik zag deze stans een hele tijd terug hier op dit blog. Vond jouw kaartjes ermee zo ontzettend tof dat ik toen de verleiding niet kon weerstaan en ik moest 'm ook hebben haha. Heb 'm toen ook bij Marloes besteld;)

Vicky Hayes zei

What fun Marja! Vicky (ATCAS DT)

Mrs.B zei

A lovely card and it's such a cute scene.
Thanks for sharing with us at Try it on Tuesday, Avril x