Pagina's

vrijdag 1 september 2023

Celestial part3

Het fijne van veel achtergronden achter elkaar maken, is dat je lekker even vooruit kan. Deze kaarten vallen meestal nogal stoer uit, dus ook goed te gebruiken voor mannen. 

Door het thema van de maan met de sterren, kwam deze kaart ook heel goed van pas bij de Marokkaanse feestdag. De tekst stempel is van Altenew.
Op de detail foto's kun je mooi de embossing en de brokkerige structuur van de verf zien.
Deze groene versie lijkt wat flets, maar de kleuren waren lastig op de foto te zetten.
Ook hier weer veel embossing poeder gebruikt.
Als laatste nog een blauwe versie. Ni wat witte accenten aangebracht met een kaartje en een stippen stempel.
Door alle vakanties loop ik nogal achter met wat workshops, maar dat komt vast wel goed als het straks weer wat rustiger is. 
Na de vakantie op Creta moest onze dochter natuurlijk weer terug naar Chili, maar wat was het fijn om haar erbij te hebben. 
Helaas waren we nog maar een paar dagen thuis toen we droevig bericht uit Marokko kregen. Oumnia haar vader was helaas overleden. Veel regelen met tickets dus. We hebben Jesper, Oumnia en Mira naar Schiphol gebracht, zodat ze met de familie het afscheid mee konden maken. Het was een verdrietig afscheid.
 's Avonds nog een keer heen en weer om Anoek op het vliegtuig te zetten. Veel mooie herinneringen gemaakt, maar ook verdrietige wending.
Begin juli was dus nogal hectisch, want 7 juli zouden we op onze geplande vakantie naar Kefalonia gaan.
Daarover later meer.
Groetjes Marja

1 opmerking:

Marjan zei

Wat een prachtige serie met bijzondere kaarten, dit zie je natuurlijk niet zoveel in blogland, maar door jouw Marokkaanse schoondochter is dit natuurlijk heel logisch. Supermooi!
Heel fijn al die bezoekjes en mooie tijden samen, maar als ik het goed begrijp is jullie vakantie op Kefalonia doorgegaan en ook achter de rug. Ben benieuwd!