Pagina's

zaterdag 7 januari 2023

Nog meer vlindercombinaties

Deze vlinderkaarten cirkels heb ik ook in sept gemaakt Er valt nog zoveel meer te doen met vlinders. Deze fel gekleurde achtergrond had ik nog liggen van spelen met inkt workshop die ik gedaan heb. Ik had hier zoutkorrels op gestrooid, zodat je leuke vlekken krijgt.
Daarna eroverheen gestempeld met verschillende cirkelstempels en andere stempels. Ik vind deze Peacock Moth echt een schitterende vlinder.
Deze kaart doet mee aan:
In mijn geval Kleuren
We Love Stamping Januari Favourite Colours 
Stamping Sensations Januari Ad Some Sparkle 
The sparkle is on the butterfly, but hard to see.
Ik heb iets meer cirkels als op de sketch, maar hij komt toch aardig in de buurt.
Deze kaart doet mee aan:
Kraftin Kimmie Stamps Winter, Blue or Monochomatic. Ik ga voor het laatste natuurlijk.
Bij deze bruine versie heb ik weer de pilaren gebruikt. Deze kaart is veel meer Vintage geworden. Niet helemaal mijn ding, maar ik ken er een paar die er wel van houden, dus toch handig om te hebben.
In diezelfde periode waren Anoek en Angel in Nederland dus moest er een rondje gefietst worden. Het was Angel zijn eerste ervaring om met fiets op een boot over te varen. Het was een heerlijke week met veel mooi weer.  Dat ze in december weer bij ons zouden zijn, konden we toen nog niet weten. En dan is de eerste week van januari alweer bijna om, maar wel met heel veel mooie herinneringen aan de feestdagen. 
Groetjes Marja

10 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een prachtige kleurencombinatie en mooi gestempeld bij die eerste kaart Marja. Gaaf effect geeft dat zout strooien. De tweede kaart heeft een meer vintage uitstraling en bij de cirkels lijkt het net of het vergrootglaasjes zijn vind ik. Erg mooi. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda dt De Egel

GerJanne zei

Hoi Marja,
wat een schitterende kaarten! De samenstelling en kleuren! Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.
Wat een leuke foto van jullie uitje. En nee dat had je niet gedacht natuurlijk, dat je ze in december zou zien.

brenda zei

The pinks and blues make a beautiful background for the Moth, many thanks for sharing with us at Stamping Sensations and We Love Stamping challenges.

B x

Trijntje zei

Wat twee prachtige kaarten. Groeten Trijntje

KraftyKoolKat zei

Such a gorgeous coloured creation, I adore the colour palette of pinks and blues and butterflies are a really favourite of mine. Thank you so much for sharing your lovely creation with us at We Love Stamping.
Hugs
Cathy
xxxx

Linby zei

Beautiful colours and it makes for a striking card. Thanks for sharing with us at We Love Stamping.

Karren zei

Beautiful cards with gorgeous patterns and colours. Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

Nelleke zei

Mooie kaart zeg, de achtergrond is erg gaaf en de vlinder maakt het af. Dank je wel voor jouw bijdrage aan de Egel. Groetjes, Nelleke

Femmy zei

Prachtige kaarten heb je weer gemaakt Marja en dat was schrikken voor jullie heel veel sterkte voor je man en jou de komende tijd. Groetjes Femmy

Fiona zei

lovely card and fab colours, they really pop!

Thanks for sharing with us at Stamping Sensations.
Fi
x