Pagina's

maandag 29 augustus 2022

Een kleindochter

Als een poos niks op mijn blog gezet, maar dat kwam omdat we andere bezigheden hadden. Op 08-08-2022 is onze kleindochter geboren. Reuze spannend en o zo leuk. De bevalling was nogal zwaar, dus hebben we de eerste anderhalve week gebruikt om de jonge ouders zoveel mogelijk te helpen. Helemaal niet erg en zo ontzettend leuk om te doen.
Natuurlijk wilde ik heel graag een geboortekaart maken. Op kraft en met goud embossing , omdat mijn schoondochter daar zo van houdt. De klaprozen horen bij de maand augustus.
Deze kaart doet mee aan:
De eerste foto's zijn nog zonder naam en datum, omdat dat toen nog niet bekend was.
Ik heb de mallen van ECD gebruikt voor het model van de kaart.
De konijntjes zijn van Mama Elephant, de JIJ tekst van Ludiec, het stencil is van Lavinia en de klaprozenstempeltjes van Marianne design.
Dit is de voorkant als je de kaart dichtklapt. De kleertjes zijn van MFT en de klaproos is van .Susan Tierney
Mijn kaart kreeg ook een mooi plekje op Instragram.
Nu met de naam en de datum erop. Vandaag is ze alweer 3 weken oud en ze kijkt met haar mooie grote ogen heerlijk in het rond. We genieten er met volle teugen van. Zo leuk om nu grootouders te zijn. 
Ik ben zo lblij  het weer weer iets koeler is. Daar voel ik me veel beter bij. Ik ben ook weer lekker aan het knutselen, dus er komt vast wel weer meer voorbij.
Groetjes Marja

12 opmerkingen:

Vicki zei

Beautiful card in kraft and gold to welcome your new granddaughter. Lovely design with great details. Congratulations to all. Thanks for sharing at 613 Avenue Create's August, "Anything Goes" Challenge.

Femmy zei

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleindochter.
Het blijft een wonder!
Je kaart is prachtig Marja.
Groetjes Femmy

Anita van Deur zei

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleindochter wat leuk. Prachtige kaart heb je gemaakt voor de kleine.

carla zei

Gefeliciteerd met je kleindochter.
Heel mooi gemaakt.
Bedankt voor je deelname aan de "Alles Mag" challenge van Carlin's Kaartenparadijs.
Succes !
Groetjes,
Carla (DT)

carla zei

P.S.
Om kans te maken om te winnen of in de Top 3 te staan moet je volger zijn van onze challenge groep Carlin's Kaartenparadijs.
Misschien snel nog even doen ?
Groetjes,
Carla (DT)

tine zei

vooreerst,
gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter!
hoe heerlijk is het om de eerste dagen te mogen helpen, heb het zelf ervaren, ondertussen 10 jaar geleden, maar om nooit te vergeten!
een prachtig kaartje heb je gemaakt hoor voor de geboorte!
lieve groeten
tine

GerJanne zei

Hoi Marja,
je meldde het al in een reactie en nu zie ik het allemaal hier op je blog!
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter Mira. Wat fijn dat jullie de eerste 10 dagen konden helpen. Het is niet niks om ouders te worden en dan ook nog een zware bevalling. Fijn dat het kon en jullie natuurlijk genieten! Het is heel bijzonder en zo ontzettend leuk. EN het wordt steeds leuker!
Je kaart is een waar kunststukje. Zo mooi gedaan allemaal. Ik heb het allemaal goed bekeken. Helemaal top!

Kate zei

Your keepsake card will be much treasured Marja! What a gorgeous creation! Thanks for sharing it with us at 613 The Avenue Create! Hope to see you on the front porch again soon,
Hugs, Kate (Cards a la Kate)!

Em Louise Fairley zei

Congratulations on the new arrival, Marja. Your card and gift are beautiful. Thanks for joining us at 613 Avenue Create. I hope we see you on the front porch again soon!

Hugs, Em
613 Avenue Create DT
Creative Em my blog

Marjan zei

Ja, in de zomer hebben we vaak andere dingen te doen dan bloggen, snap ik helemaal! Van de geboorte van jullie kleinkindje wist ik, nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet er maar heerlijk van, zo leuk! De geboortekaart is een prachtig werkstuk geworden, je hebt er echt een bewaar item van gemaakt, zo mooi!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter Marja. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt ter ere van haar geboorte. Heel lief en toch niet té zoet door het gebruik van kraft. Mooi die goud embossing en heel mooi ingekleurd. Ik kan hier naar blijven kijken en zie steeds een ander mooi detail.
Lieve groetjes Miranda

Bernadet zei

Allereerst van harte proficiat met je kleindochter Marja.
Wat heeft ze een leuke naam!!
Je maakte een pracht van een kaart voor haar.