Pagina's

zondag 24 juli 2022

Lavinia Paddestoelen

Het is een poosje rustig geweest op mijn blog. We zijn eind juni gezellig een aantal dagen naar Roermond en omstreken geweest. Valkenburg, Maastricht en Dusseldorf bezocht. Echt super.
De Lavinia kaarten, werkstukken en tutorials die ik op FB en YouTube voorbij zie komen, trekken altijd mijn aandacht. Ik vind ze zo geweldig. Ik zag nu ook een filmpje waarbij masking papier werd gebruikt. Natuurlijk heb ik dat al veel vaker gebruikt. Ik heb de techniek anders toegepast. Ik heb eerst de kleine  paddenstoel gestempeld en afgedekt en daarna de grote. Deze grote heb ik ook afgedekt met maskeerpapier en ben toen verder gegaan met beïnkten en stempelen. Natuurlijk heb ik wel het filmpje van Tracey Dutton als richtlijn gebruikt.
Deze kaart doet mee aan:
Er zijn nu weer een aantal hele leuke nieuwe stempeltjes van Lavinia uitgekomen, maar ik kan voorlopig nog wel vooruit met wat ik heb. Ik ben benieuwd hoelang ik het ga volhouden om toch niet te bezwijken hihi.
Mijn nek zit al een poosje niet helemaal lekker en dat zorgt regelmatig voor hoofdpijn. De fysio heeft er al naar gekeken, maar echt weg is het niet. Ik wacht nu even tot  mijn osteopaat een plekje voor me heeft. Het warme weer helpt ook niet echt. Daar kan mijn lijf niet echt tegen. Gelukkig biedt de airco uitkomst. Vorige week zijn we 's avonds met Jesper en Oumnia naar het strand van Rockanje geweest. Gezellig met zijn vieren of bijna met zijn vijven.
Groetjes Marja

7 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kaart Marja. Het lijkt wel een plaatje uit een sprookjesboek. Mooi gestempeld en mooie heldere kleuren heb je gebruikt. Wat naar dat je nek niet fijn voelt, dat kan inderdaad voor vervelende hoofdpijn zorgen. Hopelijk kun je snel terecht bij de osteopaat. Een mooi strand Rockanje. Wij gaan wel eens met Ziva naar het gedeelte waar honden mogen komen, ze heeft dan de tijd van haar leven :)
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hoi Marja!
De Lavinia stempels zijn ook supermooi. En ze zijn helemaal aan jou besteed. Ik wil je niet overhalen, of zo, maar als er iemand is die er mooie kaarten mee kan maken ben jij het wel! Sjonge, ik vind je kaart echt helemaal te gek.
Naar van je hoofdpijn. Kun je zo moe van worden. Hopelijk kan de osteopaat wat voor je doen.
En wat spannend, bijna met zijn vijven!! Houd ons op de hoogte! Altijd zo bijzonder.

Anita van Deur zei

Hoi Marja, kom even bij je kijken naar deze schitterende kaart, wat zijn de Lavinia stempels mooi. Gezellig even een paar daagjes weg ik woon vlak bij Roermond.

Anita van Deur zei

Hoop dat er gauw verlichting komt voor je nek problemen.

Silke Ledlow zei

Beautiful! Love how all the elements have come together! Thank you for playing the TTTC with us!

Femmy zei

Prachtige kaarten heb je de laatste tijd gemaakt, ik liep wat achter op blogs) Groetjes Femmy

carla zei

Wauw dit vind ik ook een hele mooie kaart.
Prachtig gemaakt.
Groetjes,
Carla