Pagina's

woensdag 13 april 2022

Nothing's Impossible

 Deze post moest even wachten tot deze eerst kaart bij haar ontvanger was. Ook hier heb ik weer de Josehp Coat techniek gebruikt, maar nu met hele andere kleuren.
Het swirl stencil is van Altenew en de Poppy flower is van Impression Obsession. De Poppies van IO heb ik voor de verandering deze keer weer eens gekleurd met het pigment aquarelkrijtjes van Gelatos.
De takjes onder de bloemen zijn van ECD uit de Floral serie. Ik heb ze met distress ink kleur gegeven en met Ultra Thick Enamel bewerkt.
De tekst die erin verwerkt is eis een ouwetje van Art Specially en hij blijft super leuk. Ik heb een grote en een kleine versie. 
Deze kaart doet mee aan:
Krafy Chicks Challenge #606 Sramp Act
Crafty Catz  #590 Anything Goes
Deze kaart doet mee aan:
Kaartjes Inspiratie Challenge #165 Vlinders op je kaart.
Classic Design Challenge #4 April
The Crafting Challenge #04 Anything Goes
Ik had ook deze grote achtergrond nog liggen en heb een stencil van Stencil Gril nr 227 Flower Tiles gebruikt. ook hier heb ik weer de kleine tekst in gebruikt. Deze vlinders zijn van Carabelle Studio. Ze zijn lekker apart en ik heb ze een dubbele laag gegeven. De tekst van MFT vond ik wel toepasselijk in deze heftige tijd. 
Buiten begint hier alles uit te lopen en wordt het weer lekker groen. De kersenbloesem staat ook weer prachtig in bloei en op de tennisbaan wordt weer druk getennist. 
    
We kunnen het nu nog zien, maar als de bomen vol in het blad staan lukt dat helaas niet meer. Vorige week met het slechte weer hebben ze de verlichting van de tennisbaan vervangen. Dat was toch een bijzonder gezicht zo'n man boven in de best hoge palen. Hij zwiepte hij behoorlijk heen en weer. 
Het is altijd een gezellig gezicht als er avonds getennist wordt en de lampen weer aan zijn. We zijn nog steeds zo blij met dit uitzicht met daarachter de Broekpolder. Nu maar hopen dat het zo blijft.
Groetjes Marja

10 opmerkingen:

Melanie Hungerford zei

How beautiful, such rich colors, and the background details are so pretty. Thanks for joining us at Krafty Chicks!

Marjan zei

Wow, heel mooi Marja, die kleuren ook, super!!! Mooi hè,die bloesem, zeker als er een paar bij elkaar staan! Geniet er maar van zo.lang het duurt!

Elly zei

Prachtig zeg je creatie!!!
En die bomen geweldig zo mooi hou ervan.
Groetjes Elly

GerJanne zei

Wat leuk allemaal! De kaarten zijn prachtig met deze techniek. De mantel van Jozef was ook heel kleurig, grappig dat ze deze techniek zo genoemd hebben.
En die bomen, wat is dat genieten he? Hier in de buurt staan ze ook en ook magnoliabomen. Echt genieten!

Femmy zei

Wat een prachtige kaarten Marja, toch maar eens opzoeken die techniek.
En mooi die bloeiende bloesems, hier is de natuur wat later zie nog niet echt veel bloesems in de bomen.
Groetjes Femmy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een mooie kaarten heb je met deze techniek gemaakt Marja, ik ben vooral weg van de tweede met die mooie tekst en vlinders. Prachtig uitzicht op de mooie bloesem, genieten hé, er is zoveel moois om ons heen vind ik.
Alvast fijne Paasdagen.
Lieve groetjes Miranda

Renate zei

Wat een prachtige kaart, Marja.
Super mooie kleuren.
Dank je wel voor je deelname bij KIC
Groetjes Renate DT

tilly zei

what stunning colours and design, I love the background and the blossom tree is beautiful, thanks for sharing at Crafty Catz challenge, Tilly

jolanda creatief bijtje zei

super mooie kaart
bedankt voor het meedoen aan de challenge
groetjes jolanda bongers
DT kaarten inspiratie challenge

Nicolette zei

Een prachtige kaart.
Leuk dat je meedoet bij Kaartjes Inspiratie Challenge.
Groetjes Nicolette DT