Pagina's

maandag 13 december 2021

Kerst en Joseph Coat

Ik heb al een poosje terug ook mijn twee kerstkaarten met de Joshep Coat techniek van de workshop met Miranda afgemaakt. Echt super om te doen. De eerste heb ik half november meegenomen naar mijn dochter en aanstaande schoonzoon in Chili. Hij staat daar nu de kerstsfeer aan te vullen.

Door alle gedoe met corona zat ik er op een gegeven moment behoorlijk doorheen en kwam er niets meer uit mijn handen. Vandaar dus de stilte op mijn blog.

Mijn man heeft er samen met mijn dochter voor gezorgd dat ik 2 weken naar haar en onze aanstaande schoonzoon toe kon. Dat was zeker nog een heel gedoe. Ik ben nog nooit zo gespannen geweest. Mijn vaccinaties moesten daar goed gekeurd worden om ook daar een QR code te krijgen. Van te voren een PCR test doen en ook weer bij aankomst. Gelukkig waren ze beide keren negatief, dus kon de vlucht doorgaan en hoefde ik niet in quarantaine. Van te voren had ik mijn derde prik (Ik val door mijn bloedziekte in de kwetsbare groep) gehad en de griepprik zat er ook al in. Veertien uur vlieg blijft vermoeiend, zeker met een mond/neusmasker op. 

Het was heerlijk om nu echt in hun nieuwe huis rond te kunnen lopen en van de zomer te genieten. Altijd raar om in november je koffer in te pakken met zomerjurkjes.

Anoek had ook anderhalve week vrij en we hebben lekker samen kunnen winkelen en koffie kunnen drinken. Heerlijk bij gekletst en geknuffeld. O wat hadden we dat na deze tijd allebei nodig. Ik voel me stukken beter en ga weer lekker aan de hobby. Mijn batterij weer opgeladen en mijn knutselmojo weer teruggevonden. 
De kerstboom staat weer en met de feestdagen zijn we samen met onze zoon en schoondochter, want met zijn vieren mag wel. Gelukkig wonen zij lekker in de buurt en hebben we ook met hen een hele fijne band.
Groetjes Marja

4 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Marja,
wat ontzettend leuk en fijn dat je naar je dochter on in Chili! Je schreef het al in een reactie en ik vind het zo fijn voor je! Heerlijk die tijd samen. En de zomer is dan een heel fijne bijkomstigheid.
Je kaart is prachtig. Heel erg mooi.
Ja, gelukkig mag je 4 gasten ontvangen met kerst. Dat betekent dat wij het weer versnipperen. Heel jammer...

Marjan zei

Ik zag de foto's al, wat fijn dat het kon en dat je zo genoten hebt. Dat zag ik ook wel op de foto's!
Zo lang met mondkapje lijkt mij vreselijk, maar je had het er natuurlijk voor over!
Je kaarten zijn supermooi, echt!!
Fijn. Dat je zo opgeladen bent en nogmaals dank voor je lieve aanbod! Xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Marja, wat een prachtige kerstkaarten heb je met deze techniek gemaakt. Ik heb me voorgenomen in het nieuwe jaar meer met met mijn stempels, inkten etc. te gaan doen. Wat heerlijk dat je reis je zo goed heeft gedaan en dat het allemaal goed is gegaan. Fijn hoor want kan me voorstellen dat het een hele onderneming is/was. Inderdaad wel fijn dat je in elk geval samen met je zoon en schoondochter kerst kunt vieren. Nu nog lekker nagenieten.
Lieve groetjes Miranda

Femmy zei

Prachtige kaarten Marja, super kleuren.
Groetjes Femmy