Pagina's

vrijdag 20 augustus 2021

Doodlen met bladeren en bloemen.

Vroeger doodlde ik wel op papiertjes naast mijn aantekeningen, dus ik was wel benieuwd naar de online workshop doodlen van 19 juni.
Toch was het echt wel een stuk lastiger dan ik dacht of het komt misschien omdat ik te perfectionistisch ben. Een uitdaging dus omdat nu los te laten.
Het maken van de achtergronden hebben we weer met distress inkt en een acrylblok gedaan. Van te voren hebben we de figuren uit een polyester sheet van Pronty gestanst. Zo maak je zelf je masks en stencils. Ik vind het effect van het terug komen van de bloemen in de achtergrond erg leuk.
Deze kaart doet mee aan:
Pammie's Inky Pinkies #2133  Anything Goes
Crafting Happiness #109  Anything Goes
Dan komt het tekenen van de bloemen en de bladeren met de mallen en watervaste fineliners. Het is handig om verschillende diktes te hebben. Dan begint het echte doodle werk op de bloemen en de blaadjes pas. 
Het inkleuren hebben we gedaan met Copic Markers, daarna hebben we nog accenten aangebracht met witte Sakura gelpennen en Posca acrylmarkers. Ik vond het leuk om te doen en ben nu wel weer even uit gedoodled.
Groetjes Marja
 

4 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een mooie kaartjes!! Super gedoodled en de kleuren zijn op alle kaartjes zo mooi!

Bernadet zei

Oooh wat is dit leuk gedoodled Marja!
Vind de kleurtjes echt super!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oooh wat mooi en kunstzinnige. Het doet mij aan zuidelijke landen en zon denken Marja. Prachtig zoals je de bloemen bewerkt hebt met doodles en źo prachtig van kleur voorzien. Ik ben er weg van.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Ben nu wel even uitgedoodled, haha. Ik snap het wel, maar wat mooi heb je deze werkjes gemaakt, echt knap!! Mooie, heldere kleuren ook, en zoveel detail!!