Pagina's

zondag 29 oktober 2017

Witch way is the Candy?

Ik heb nog even dit Halloweenkaart je afgemaakt. Het heksje had ik thuis al gekleurd. De kikker, vleermuis en de kat heb ik tijdens onze herfstvakantie bij mijn dochter in Chili gekleurd. Het was heerlijk om daar even het voorjaarszonnetje op te pikken.
Deze figuurtjes zijn van MFT Witch way is the Candy?
De bomen en het spinnenweb zijn van Lawn Fawn
Met herfstpapier van Carta Bella.
We hebben in Algarrobo ook een nachtje mogen logeren aan het grootste zwembad ter wereld. Heel bijzonder en er ook nog super lekkere vis gegeten. Ze hebben er soorten als Merluza en Congrio. Het samen zijn met onze dochter en haar vriend was toch het allerfijnste. 
Afbeeldingsresultaat voor algarrobo chile
Nu hier weer wennen aan de herfst en de donkere dagen.
Groetjes Marja

5 opmerkingen:

Trudie's creaties zei

Wat heb je weer een leuke Halloweenkaart gemaakt! Enig! En heerlijk dat je weer even bij je dochter hebt kunnen zijn. Kan je weer heel even op teren! Veel liefs!

Marjan zei

Gaf is je kaart, Marja! Wat heerlijk dat jullie weer samen konden zijn met dochter en schoonzoon, ze woont ook best ver weg. En kan me voorstellen dat het hier acclimatiseren was, had ik ook na mijn weekje op Kreta.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Het is een prachtige kaart.
Groetjes Miranda

Bernadet zei

Marja deze is ook echt prachtig!!

anita01 zei

Ha lieve Mar, heerlijk postje met als afsluiting het samen zijn met je dochter en vriend maar olalal dat zwembad is ook grandioos he...zo prachtig.... dat heet dubbel genieten :)

Warme Groetjes,
Aniet xxx