Pagina's

donderdag 20 juli 2017

I love Shaker Jars

Bij de workshop albums maken van Truike Bron kwam ik voor het eerst de Shaker Jar van Lillibean Soup tegen. Er kan wat meer en dikker schudmateriaal in dan bij andere shakers. Soms best handig.
Later ontdekte ik dat Marlous de Shaker Jar ook los verkoopt. Altijd handig. Maar ja het werd nog veel leuker toen ik ontdekte dat er ook malletjes en bij behorende stempels van zijn. Die heeft Marlous nog niet in de winkel maar ze zal ze vast wel kunnen bestellen. Ik ben er in ieder geval helemaal enthousiast van geworden. Dit was het eerste resultaat.
Ik heb stansen van MFT gebruikt om de achtergrond te maken. 
Blueprints 27 & Blueprints 5 de bloem komt hier ook vandaan.
De blaadjes van Joy passen super goed bij dit papier.
Daarna een leuke mix gemaakt met mijn sequins materiaal, kraaltjes en twee halve citroenen. Er spoken nog veel meer leuke ideetjes door mijn hoofd. Deze muisjes van Penny Black moeten ook wel heel leuk bij zo'n jar passen. Ik heb hier mijn houten stempel genomen omdat daar de muisjes wat groter zijn dan op de clearstamp Homemade uitvoering.
Ik ga dus mijn knutselwalhalla weer in.
Groetjes Marja

1 opmerking:

Jantine zei

Ik zag je kaartjes in de IDEE&post groep en kwam hier eens een kijkje nemen. Wat een leuke kaarten maak je. Ik ben volger geworden :-)
Groetjes
Jantine