maandag 3 april 2017

PB Magnolia Rhapsody

Samen met mijn Misti en wat fimpjes van You Tube ben ik begonnen aan een kaart met de Magnolia Rhapsody van Penny Black. Ik heb lang getwijfeld over de Misti maar ik zou nu echt niet meer zonder willen. Zeker bij deze techniek kun je eigenlijk niet zonder.
Hieronder kun je zien hoe je deze PB stempels kunt gebruiken.
Ik heb geen distress inkt gebruikt maar Whispers Strokes Brush Markers (die heb ik al jaren liggen) in combinatie met Derwent Intense potloden. De schaduw heb ik gemaakt met wat pigment poeder Bonjour Butter Tres Chic van Macigals.
Tres Chic Magical Flat Set

Deze geweldige tekst van Visible Image zag ik op de demodagen van Doeading in het Atlas hotel. Natuurlijk kon ik die niet laten liggen.
Bijna alle artikelen komen uit de winkel van Marlous. Kun je iets niet vinden, stuur dan via contact even een mailtje dan komt het helemaal goed.
Degene voor wie ik hem gemaakt heb heeft hem inmiddels ontvangen en dus kan ik hem hier laten zien. Ik heb al heel lang niets geplaatst, omdat we aan het werk waren in het nieuwe huis van onze zoon en daarnaast moest er in ons eigen huis natuurlijk ook het één en ander gebeuren. Nu is er eindelijk weer wat hobby tijd. Donderdag 6 april krijg ik een nieuwe linkerknie en ik hoop dat ik tijdens de revalidatie weer aan het kaarten maken toe kom. 
Bedankt voor het langskomen en ik wens jullie nog een fijne week.
Groetjes Marja.

1 opmerking:

Marjan Küppers zei

Echt heeeeeeeel erg mooi, Marja!! Succes met je revalidatie!