Pagina's

zondag 21 oktober 2007

Herfstblaadjes en andere kaarten

Ik had mijn herfstbestelling van Magnolia binnen en wilde ook mijn nieuwe papier van Fancy True Papers dat ik bij Scrapfever had besteld uitproberen. Helaas was er al het één en ander uitverkocht. Gelukkig wordt het nog nageleverd.
Bij Time to Scrap stond er een kaartschets op de site. Ik vond alleen het kartelrandje niet zo. Natuurlijk heb ik nog ergens een hele verzameling embossingmallen, daarmee heb ik mijn eigen kartelrandje gemaakt


Bij mijn andere clubje van Crazy Meiden stond er een nieuwe wedstrijd voor november klaar.Ik vond de opdracht voor de wedstrijd best heel lastig. Was bang dat het een veel te drukke kaart zou worden, maar nu ben ik eigenlijk heel tevreden over het resultaat. Hij heeft een mooi plaatsje op mijn kast en het zal even duren voor ik hem aan iemand ga sturen. Het papier is van mij favoriete serie Santorini van BoBunny. De tekst is een stempel en deze keer het ik rood embossing poeder gebruikt om het helderder te maken. Even boven het broodrooster en het poeder smelt en geeft een mooi glimmend effect. De figuurtjes van Magnolia heb ik bewerkt met Papier medium van Plaid. Hiermee krijgt het stempeltje een mooie glans. Gelukkig heeft dit geen effect op het inkleuren.



Dit kaartje heb ik gemaakt met een afdrukje dat ik van een clubgenootje heb gekregen, want je kunt nu eenmaal niet alle stempels kopen die je leuk vindt. Wel ben ik bij Pipoos bezweken voor de hoekstempeltjes die ik hieronder gebruikt heb. Heel leuk voor kale hoekjes waar je nog even iets mee wilt doen.
Bij Pipoos is het doodlen trouwens "hobby van de maand". Ze komen met een nieuwe boek van Marieke Blokland Doodles 100% van Jou! Helaas is dat nog steeds niet binnen als ik ernaar vraag. Ze zullen het nu voor me apart leggen als het binnen komt.
Ik heb hiervoor het winterpapier van Ki Memories, Holiday Alpine gebruikt. Dat had ik vorig jaar via Simpel Scrappen in huis gehaald, maar er nog niet zoveel mee gedaan.

18 opmerkingen:

Jolanda zei

Ze zijn hartstikke leuk Marja!

My Paper World zei

They are all so very cute!

Krista zei

Wat een mooie kaarten Marja!!

Janny zei

wooow wat heb je een mooie kaarten gemaakt Marja en die wedstrijdkaart voor de Crazy Meiden is mijn favo!

Sinikka zei

Wat een leuke kaarten Marja.
De kaart voor Crazy Meiden vindt ik heeeeeeel mooi

Lia zei

schitterende kaartjes Marja

Petraso zei

Hello Marja! Thank you for your visit in my blogg!!you about the dooling.. I it is my favorite stamp from www.formahantverk.se in Borås

Ila zei

I love these cards!!! The layouts are Fabulous..the coloring and colors are Fantastic!!

Ila zei

I love these cards!!! The layouts are Fabulous..the coloring and colors are Fantastic!!

Peet zei

Schitterende kaartjes, Marja!!!

emilia in Taiwan zei

how sweet! leaves are falling here too..fall is coming!

Alma zei

Alle drie geweldige kaartjes Marja!

Angelique zei

Prachtig Marja, en die oplossing voor die kartelrand vind ik heel goed gevonden, ik vind het mooi

Karin zei

Great cards! A lot of nice details.

Christa zei

Wauwwwww Marja het zijn weer stuk voor stuk plaatjes!!
Vooral die van "De Meiden" ... LOL!

Gunilla/Nilla zei

So very lovely cards you´ve made again. I like the colouring!
Have a nice weekend
Hugs from me to you
/Gunilla

S zei

Prachtige kaarten Marja! Ik kom je ook even zeggen dat ik je getagged hebt! Ik hoop dat je het leuk vindt en ben benieuwd naar jouw 7 feiten! Groetjes, Sandra

Murielle zei

I love these cards!!! The layouts are Fabulous..the coloring and colors are Fantastic!!
This is very beautiful!