donderdag 9 juli 2020

Spin me around

Natuurlijk kan Marlous niet alle stempel merken in huis hebben. Soms bestel ik daarom iets bij Simon Says Stamp. Ik vind het merk Mama Elephant namelijk geweldig en daar zag ik deze Turner Surprise kaarten.
 De stempels en dies lagen al een poos in de kast. Op de één of andere manier zag ik er tegenop om eraan te beginnen. Met een filmpje op YouTube erbij ben ik uiteindelijk aan het werk gegaan.
Wat werd ik er blij van en er kwamen allerlei ideetjes in mijn hoofd. Dus heb ik ook nog een tweede gemaakt met de Little Cats Agenda Stamps.
Het draaimechanisme luister erg nauw, maar het werkt uiteindelijk goed. Ik heb wel weer de Powder Tool gebruikt om alles soepel te laten draaien.
Ik heb de figuurtjes met Copic Markers ingekleurd.
Het filmpje met de uitleg vind je hieronder
Natuurlijk ook MFT stansen gebruikt om een mooie combi te maken.
Gebruikte materialen:
Mama Elephant: Turner Surprise, Circle of Friends StampsThe Cat's MeowLittle Cat Agenda, Mini Everyday Messages en Birthday Messages. Er is hier ook nog een die set voor de stempels van Circle of Friends Dies
Reverse Confetti: Design Paper Sun and Sea.
Van mij mag het zonnetje wel weer komen. Ik vind het veel te somber zo.
Groetjes Marja

1 opmerking:

Nicole Parmentier zei

Ik had de stanzen destijds ook gezien maar ze leken me erg ingewikkeld.. Het zijn in ieder geval twee hele bijzonder en mooie kaartjes geworden!!