zondag 23 oktober 2016

Starry Christmas

Het kerstkaarten maken is bij mij eindelijk opgang gekomen. Ik heb de stempelset van MFT Starry Chirstmas tevoorschijn gehaald. Met de bijbehorende stansen, stans je ze heel makkelijk uit. Er zitten ook een boel mooie teksten bij. Niet te groot zodat ze mooi op een banner passen. 
Starry Christmas
Ik heb de kerstboom gestempeld met Versamark en er toen  Mica Powder Bottle Green met een kwastje overheen geveegd. Het poeder hecht alleen op de plekken waar de versamark is gestempeld. Op zwart craftpapier geeft het een heel mooi glanzend effect. Natuurlijk heb ik het geweldig mooie kerstpapier van Maja I Wish gebruikt.
De kleine rode sterretjes heb ik gestanst met de sterretjes uit de MFT Tag Builder Blueprints 6. Zo handig ook als je een schudkaart wilt maken.
Andere gebruikte stansen zijn:
MFT 
Marianne Design - Creatables LR 0435
Creative Expressions - Holly Spray
Memory Box - Small Blooming Pionsetta
Creative Expressions - Filigree Pionsettia
Met de Clearstempels Starry Christmas heb ik ook een kerstkaart gemaakt is een pastel versie. Ik ben hem vergeten op de foto te zetten, maar hij staat bij Marlous op de toonbank. Alle materialen komen bij Doeading uit de winkel. Ik heb zoveel mogelijk linkjes naar de nieuwe webwinkel gemaakt. Alles wat nog niet te vinden is kun je altijd bij Marlous navragen. Veel kan ze altijd weer bestellen.
Fijne zondag nog.
Groetjes Marja

2 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een prachtige feestelijke kerstkaart Marja. Leuk effect met dat mica poeder en je hebt hele mooie stansen gebruikt om een kerstsfeer te creëren. Je hulst takjes en poinsettia zijn top.
Lieve groetjes Miranda

Marjan Küppers zei

Heel mooie kaart, veel werk aan gehad! Mooie krans maakte je met deze sets!