Pagina's

woensdag 17 juli 2019

Hello mannenkaarten

Gisteren was mijn laatste werkdag. Gelukkig nog kennis kunnen maken met de collega die mijn werk over gaat nemen. Dat was heel fijn. Nu morgen nog een BBQ en afscheid van mijn collega's. Na 41 jaar werken is het goed om het af te sluiten en heerlijk met pre-pensioen te gaan. Tijd om de dingen in mijn eigen tempo te kunnen doen, te knutselen , fietsen en op vakantie buiten het seizoen. Zo geweldig. Gelukkig kan mijn man hetzelfde doen. De eerste kaart hieronder heb ik voor mijn man gemaakt.
Ik vinden mannenkaarten altijd lastig om te maken, maar met het sizzix 3D embossingfolder Mechanics was dit heel leuk om te doen. Gelijk maar twee kaarten gemaakt.
Eerst de embossingfolder door de cuttlebug gehaald en het resultaat heb ik in twee stukken gescheurd. altijd weer spannend :) 
Met Nuvo Mousse Silver en Black Ash en de Acryl Paint Dabber Brushed Pewter, Bronze, Copper en Pearl kleur gegeven aan de raderen. Ook nog wat accenten aangebracht met de Sharpie Silver, Bronze en Gold. Met een zwarte en witte Crayon de randen nog wat kleur gegeven. Veel spullen gebruikt die al heel lang in de kast stonden. 
Verder heb ik nog radartjes gebruikt van Memory Box,
het Studio Light stencil 67,  Paperpad 74 uit de serie Industrial 2.0 en de IndigoBlu stempel Calculus. Zeker een must have met een wiskunde man in huis. Hello is natuurlijk van MFT en de sentiment is heel leuk washi tape van Studio Light dat Marlous nieuw in de winkel had. Een fiets hoort er natuurlijk ook altijd bij. Het was super leuk om met deze 3D folder te werken en weereens andere materialen te gebruiken.
Groeten Marja

Geen opmerkingen: