Pagina's

donderdag 5 juli 2018

You are so wonderful

O jeetje het is alweer bijna 3 maanden geleden dat ik iets heb geplaatst. Eind april zijn we heerlijk 2 weken bij onze dochter en haar vriend in Chili geweest. Daarna heb ik best wat kaartje gemaakt, maar ik had geen puf om 's avonds nog achter de computer te kruipen om ze te plaatsen. Nu ik weer 3 dagen werk merk ik dat veel herstel tijd vraagt op de andere dagen, maar ja dat is bekend bij de bloedziekte die ik heb. We maken er dus maar het beste van. Daarnaast ook nog een een paar nekwervels die de boel blokkerden en voor hoofdpijn zorgden. Geen goeie combi. Gelukkig hebben de fysio en de osteopaat voor verbetering gezorgd. Nog een weekje werken en dan kan ik de batterij weer op gaan laden gelukkig. 
Nu heb ik toch even tijd genomen om weer eens een kaart je laten zien. 
Het oog van Lavinia Stamps vind ik echt heel mooi. Het is goed te combineren met het Moroccan mozaïek stencil van MFT. Ook Altenew heeft stempels en stansen in deze stijl uitgebracht. Ik word er helemaal blij van dat Marlous het altijd weer voor me weet te bestellen. Van welk merk de tekst is weet ik even niet meer. 
Groetjes Marja


2 opmerkingen:

Crealientje zei

Hallo Marja,
Fijn dat je erweer bent.
Wat een mooi kaartje met "een alziend oog",hahaha.
Ik vind het ook een erg mooi sierlijk oog. Je hebt er een super mooie achtergrond bij gemaakt.
Alles past mooi bij elkaar.
Wat vervelend dat je gezondheid tegen zit. Hier ook een dipje.Gewoon daargaan!!! Al is het soms niet makkelijk.Sterkte en beterschap!
Liefs Crealientje.

Nancy Soetaert zei

fantastisch mooie kaart met deze schitterende stempel!