woensdag 20 januari 2016

So many of my smiles begin with you

Het is alweer halverwege januari 2016. 
Onze dochter is ruim 3 en een halve week bij ons geweest. Samen hebben we veel leuke dingen gedaan. Het knutselen stond daardoor even op een laag pitje. Ze is nu weer terug naar Chili naar haar eigen huis. De logeerkamer is weer helemaal knutselkamer, maar het was heerlijk om haar weer in haar oude kamer te laten logeren.
Op wat rustige momenten heb ik deze kaart afgemaakt en hij is mee in de koffer naar Chili.Veel fijne momenten om te koesteren en de draad van het kaarten maken weer op te pikken.Het nieuwe nummer van Claudia de Breij past zo goed bij onze situatie:
Zowel mijn zoon als mijn dochter waren bij een bezoekje aan doeading helemaal weg van dit stempeltjes van :Wipper Snapper Moose in Love. Zelf vind ik hem ook super leuk en voor vele doeleinden te gebruiken. Zonder de hartjes boven zijn hoofd kan hij ook heel goed voor een verjaardags of beterschapskaart. 
Deze kaart met mijn nieuwe stempel doet mee aan de challenge van 
Deep Ocean Challenge Blog- Something new ( Mooose stamp)
Van Crealies heb ik de volgende dies gebruikt:
De rolroosjes en het grasrandje zijn van MFT, de blaadjes Cottage Cutz.
De Eland heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden. De bloemen en roosjes heb ik gestanst uit afdrukjes van mij eerste gelli plate probeersels. Voor alle andere kleuren heb ik geblend met distress inkt mijn favoriete medium. De tekst is van Taylored Expressions- Big Bold Valentine Stamps.
De geweldige hartjes achtergrond is van Sizzix. De volgende Moose kaart is alweer in de maak. Aanstaande zaterdag weer op naar een heerlijk kleurtechniek workshop bij Doeading  met Gretha Bakker, Christa Knegt, Wenda Overweg en Angela van Dorp. Dat wordt zeker weer genieten en veel lol.
Groetjes Marja

2 opmerkingen:

Esmeralda de Feber zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt,
een heel mooi model kaart heb je gebruikt.

Groetjes Esmeralda

José zei

Wat een geweldige kaart Marja, die eland is zo leuk en je hebt 'm weer prachtig ingekleurd. Ook weer veel leuke details.