zondag 11 oktober 2015

Winterkaarten

Het gaat nog steeds niet vervelen. 
De spray op een craftsheet spuiten en daarna er nog water overheen sprayen om te kleur wat te verdunnen. Met een beetje glimmer mist pearl erbij krijg je een mooie schittering. Daarna ga je op dezelfde manier te werk als bij de alcohol inkt alleen laat je het fluweel karton wat langer op de stempel liggen en wrijf je er met je vingertoppen flink overheen zodat de inkt goed kan in trekken. 
Dit vogeltjes Snow Bird is van Stampendous. Voor het inkleuren van het vogeltje, het takje en de besjes heb ik Inktense Derwent potloden en Distress Markers gebruikt samen met een waterkwastje.
Deze kaart doet mee aan:

 Als de Inktense droog is, is hij watervast en kun je er een nieuwe laag overheen zetten zonder dat de onderlaag oplost, zodat je een mooie intense kleur krijgt. Met een witte Sharpie heb ik de sneeuw aangebracht. 
Hierboven heb ik de nieuwe winterstempeltjes  Chritsmas Birds van Art Journey gebruikt. Echt een super leuke set.
Deze stempeltjes zijn een oude serie van art impressions. De tekstjes Winter Wishes zijn van Joy Crafts. 
Mijn voorraad winter/kerstkaarten begint gelukkig weer aardig te groeien, dankzij deze leuke techniek. Dat was wel nodig hoor.
Groetjes Marja


3 opmerkingen:

debby4000 zei

Beautiful cards.
luv
Debby

José zei

't Zijn stuk voor stuk plaatjes Marja, en wat een mooie kleuren heb je gebruikt.

EdenLand Designs zei

The little birdie is adorable!!! Perfectly colored, too!! Thanks for joining us at Creative Fingers this time around, and hope to see your work again soon :)
Susan