donderdag 2 april 2015

Egg-cellent Easter

Mijn eerste kaart met de Peel off Stickers en Silk Microfine Glitter. Eigenlijk helemaal niet zo moeilijk en het geeft en heel mooi effect.
Here is my first card with the Peel off Stickers and Silk Microfine Glitter. The You Tube film Els made is very helpfull. It can't go wrong.
Het instructie filmpje van Els van de Burgt maakt het allemaal nog veel duidelijker. Het kan dus eigenlijk niet mis gaan.

Jammer dat je de glimmers op de foto niet zo goed kunt zien.
Verder heb ik gebruik gemaakt van:
I used these dies:
Het takjes is van Frantic Stamper- Bird on Pussywillow Branch
Het roze papier is uit de Doeakit.
Het Lorna label heb ik dubbel gebruikt. Karen Bursniston laat zien hoe je dat kunt doen.
Ik heb deze kaart gemaakt voor de paasketting van Crazy Meiden. Christa heeft hem al ontvangen en vindt hem gelukkig erg leuk. Zij maakt zelf trouwens ook bijzonder mooie kaarten. Neem maar eens een kijkje op haar blog.
Ik wens iedereen alvast fijne paasdagen.
Happy Easter to you all.
Groetjes Marja4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kaart, jammer dat je de glinstering niet goed kunt zien. Ik heb op de beurs staan kijken dus ik weet dat je kaart in het echt nog vele malen mooier is Marja..
Lieve groetjes Miranda

José zei

Prachtige kaart heb je voor Christa gemaakt. Als je op de foto met het plaatje klikt komt hij groot op het scherm en kun je schittering heel goed zien, ze is zo mooi! Ook fijne Paasdagen voor jou

Alma zei

Marja this is so a wonderful creation! I love your pastel colours! So Great!! Best Wishes Alma

Marianne Schut zei

Hai Marja, wat een pracht kaart, super leuke techniek zeg en je kunt wel zien hoor dat het flink schitterd! Ook je kaartje hieronder vind ik helemaal geweldig! Leuk met dat "luikje".
Fijne zondag nog, groetjes Marianne