zaterdag 31 januari 2015

Alfabet kaart de A van Appel

Op mijn club lopen op het ogenblik 3 wedstrijden. De alfabet uitdaging is de derde. Er moet een appel op de kaart te zien zijn. Nou das wel gelukt volgens mij.
De doeakit van januari lag nog steeds op mijn werkplek. Met veel rode tinten, precies de goede kleur :). Het papierblokje nr 16 is van Studio Light en er zitten zoveel leuke extra's bij het pakket dat het weer heerlijk was om ermee te stoeien.
De appelstempeltjes en de tekst zijn van Clearly Besotted. Heel handig voor deze uitdaging. De grotere appel is van Spelbinders en de groene blaadjes van ECD. Het woord februari zit in een set van Taylored Expressions met nog meer leuke andere woorden. Echt een must have hihi. De stitched  scalloped edges van MFT combineert leuk met een oud Magnolia randje.
Er zat een schattig klein setje dies bij met een piep kleine hartje en een pijltje. Ze staan zo leuk op de banner bij de tekst.
Deze kaart doet ook mee aan:
Bedankt voor je bezoekje en nog een heel fijn weekend.
Groetjes Marja.


4 opmerkingen:

José zei

Wat leuk gemaakt met de appeltjes van CB en de lekkere vrolijke kleur rood, steekt mooi af bij de rest. Er is weer genoeg te zien op dit fraaie exemplaar!

anita01 zei

Appeltjes, wat zijn ze leuk....en passend die erbij dat maakt het een super leuke set. En tja dan in jou handen word het een verrassend gaaf model hoor enig Marja ,

Warme Groetjes,
Anita.

Sammy zei

This is brilliant, love it! Thank you for joining us at Sweet Stampin' this week. Sammy-x

mixamatoasties zei

Great card.

Thanks for sharing at Sweet Stampin'.

Susan