Pagina's

zondag 23 november 2014

Happy 2015

Sinds ik de Ring Accordion heb ontdekt ben ik op zoek naar allerlei stansen die je ermee kunt combineren. Ik heb ze deze keer gestanst uit roze linnenkarton. Voor alle andere onderdelen heb ik wit fluweelkarton gebruikt.

I love these Ring Accordion dies from ECD.
Eén ervan is de Stars Semi Circle van Marianne Design. Voor de binnenste ring heb ik stansen van Crealies gebruikt.De sterretjes die ik erop heb geplakt heb ik gestanst met een pons en komen uit de set van de Evergreen Pivot Card.
De kaars is van ECD. Zo fijn dat er zo'n mooi takje, hulstblaadjes en bloemetje bij zit. De hulstblaadjes heb ik als vleugeltjes bij het vogeltje op het andere paneel gebruikt. Op Het blog van Elizabeth Craft Design en van Karen Burniston kun je ook leuke voor beelden vinden. Natuurlijk heeft Anita ook voor de nodige inspiratie gezorgd.

I think this candle is awesome. 
So much fun to use the small parts like the flower and leaves.
Het vogeltje zit in een nestje dat ik heb gemaakt van de kerstboom in 5 stukken. Ondersteboven vormen ze een leuk nest.
I placed the bird in a nest of pine parts. The stars are part of the Evergren Pivot card set.

Deze keer heb ik Bistre rood en groen gebruikt, distress inkt en verschillende spray's.
Veel knutselplezier en groetjes Marja.

2 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

wat een creatief gemaakte kaart Marja. Heel veel verschillende ideetjes en technieken heb je gebruikt. Wat leuk om dat vogeltje vleugeltjes van hulstblaadjes te geven en een nest van kestboomstukken...je moet er maar opkomen. Complimentjes...
lieve groetjes Miranda

José zei

Ze is weer super leuk en die stans van Marianne Design past er perfect bij! ook de andere items zijn zo leuk en wat fijn dat je alles zo goed beschreven hebt, een bron van inspiratie!