Pagina's

donderdag 20 augustus 2020

Christmas Greetings

 Het is vandaag weer donderdag en dus kun je op de site van 52 weeks to Christmas weer je kerstkaart plaatsen voor deze week.

Ik heb deze kerstschudkaart gemaakt met de raamstansen van MFT en de geweldige Slimline Stansen van Carlijn Design. De super schattige stempeltjes zijn van Hello Bluebird. Het is wel even een kleurwerkje maar dan heb je ook wel een hele leuke dierenoptocht. 
Ik heb ze gekleurd met Copic Markers. Het papier komt uit mijn wintervoorraad. De achtergrond in de schudraampjes heb ik geblend met Distress Oxide. Op het gras heb ik lekker veel glitter gedaan, zodat het een bevroren uitstraling krijgt.
Deze kaart doet mee aan de donderdag uitdaging van 52 weeks to Christmas week 34 en aan The Holy and Ivy Christmas Challenge #77 Anything Goes 
Gebruikte materialen:
MFT Pop Up Wiper Card Components, Stitched Snow Drifts en Stitched Triple Peek a Boo.
Hello Bluebird Christmas is coming.
Zo heb ik er weer een kaart bij voor mijn kerstkaarten verzameling. Veel sterkte met de laatste warme dag, daarna kunnen we weer genieten van wat normalere temperaturen. 
Groetjes Marja 

16 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wow prachtig Marja wat een leuk tafereeltje, leuke achtergrond.
Groetjes, Anita

!neke zei

Wat is ie weer leuk!
Groeten Ineke
DT 52WTC

Diny zei

Wat een prachtig kaartje Marja!
Groetjes Diny

Faye Wynn-Jones zei

Such a lovely card x

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kerstkaart met al die diertjes in optocht Marja. Ik heb even in de vergroting zitten smullen om alle details goed te kunnen zien. Die schudgedeeltes zijn een mooi extra detail.
Leuk je weer te zien bij 52 weeks to Christmas.
Lieve groetjes Miranda(dt 52 WTC)

Marijke zei

Wat een mooi kaartje en wat heb je er een gezellige optocht van gemaakt! Leuk hoor al die kleurige diertjes! Lekker vrolijk! Mooi gemaakt met het schudgedeelte. Fijn dat je meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke.

Enny zei

Oh, wat een prachtige kaart, dat schudgedeelte is supermooi, en die diertjes zijn zo schattig !! Groetjes, Enny

Nicole Parmentier zei

Oh wat vind ik deze leuk Marja!! Ik heb deze stempel al heel lang op mijn lijstje staan maar hij is zo moeilijk te vinden. Extra leuk in slimline vorm zodat het hele rijtje diertjes er mooi op past. Ik vind hem geweldig!

Marjan zei

Wat een gave kaart weer! Mooi die schudgedeeltes en de kleurige stoet dieren die passeert!

Jantine zei

Prachtige kaart, Marja. Leuk zo'n slimline schudkaart. En die diertjes zijn heel schattig. Mooi gekleurd ook! Topkaartje!
Fijn dat je meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

katrin zei

wat een heerlijk tafereel!
Grtjs, Katrin
https://derodedraadvantantekaat.weebly.com/mijn-blog

marian zei

Wat een ontzettend lief kerstkaartje heb je gemaakt.
Groetjes van Marian.

Nicole Parmentier zei

Ik had al op je post gereageerd maar kom gewoon nog een keer gezellig langs om je een fijne vakantie te wensen! (gezien je reactie op mijn blog). Wij hebben ooit in een mobile home bij Vaison la Romaine gestaan, zeker een leuk plaatsje om te bezoeken als je in de buurt bent. Ook ik heb mijn kleurspulletjes al ingepakt, geniet er van, dat doen wij ook!

Nancy Soetaert zei

Schitterende kaart met die kerstparade en de leuke schudgedeeltes!
Groetjes
Nancy 52WTC

Lynda zei

Stunning Marja - simply stunning. I can see how much time and effort you put into this - great job. You have inspired me to make a shaker out of my slimline dies - thank you for joining us at The Holly and Ivy Christmas Challenge xx Lynda DT

Marlies zei

Een super mooie kaart! Een leuk model en heel leuk gedaan met de schudraampjes. Ook schattige diertjes die je prachtig hebt gekleurd. groetjes, Marlies