zondag 16 juni 2019

True Happiness Liftchallenge#141

Op de site Liftchallenge#141 zag ik een leuke liftkaart.
De opdracht is: Maak een kaart met stempels en kleuren naar keuze. Plaats deze om een 'mask' cirkel heen. Er is ook een filmpje met uitleg.
Nu had ik net een bloemenstempelset binnen van Papertrey Ink - Together Forever Blooms en ik dacht die ga ik gebruiken voor de challenge. De eerste versie werd niks, omdat het papier bobbelde en de kleurencombinatie niet goed was. De tweede poging is wel gelukt. Nu op Neenah papier van Marlous, dat bobbelde niet, en een ander kleurencombi gekozen m.b.v. het kleurenwiel en de cubes van Altenew.
De tekst Happiness is ook van Papertrey Ink. Het was wel even puzzelen met deze bloemenstempels, want er zit niet zo'n mooi stempelschema bij als bij de Altenew stempels. Ik heb dus gelijk zelf maar even merkjes op de clearstempels gezet, zodat het de volgende keer makkelijker is. Ik vind deze stempelset ontzettend leuk. Hij doet me aan de flower power tijd denken.
De randjes heb ik bijgewerkt met Pablo Caran d' Ache potloden. Ook heb ik de bloemen daarmee nog een accentje gegeven. 
Vandaag hebben we genoten van een heerlijke vaderdag. Fijn dat we nog een week met lekker weer voor de boeg hebben.
Groetjes Marja

2 opmerkingen:

Cornelie zei

Ja daar ist ie dan! Ik had toevallig net overal reacties achter gelaten en toen zag ik je kaart op FB. Toen dacht ik hé die heb ik gemist. Maar hij staat erbij.
Mooie set en kleuren. Toffe lift geworden, dank je wel Marja!

Marjan Küppers zei

Het zijn inderdaad heel mooie stempels, snap wel dat je ervoor viel! Mooie kleuren koos je ook, een spetterende combinatie. Mooie kaart Marja en fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.