zaterdag 13 april 2019

You are a good egg.

Weer eens even iets heel anders gedaan. Ik werd een beetje duizelig van al dat geschommel. Ik ben volgens mij echt een geluksvogel omdat ik de background stempel All Lined Up op tijd in mijn digitale mandje heb laten vallen. Hij is nu alweer uitverkocht, maar ik moet zeggen het is echt een must have :)  
Om hem uit te proberen heb ik één afdruk met versamark inkt op Neenah papier gemaakt en de andere op Schutpapier. Die heb ik met wit embossingpoeder verhit, daarna met distress oxide kleuren geblend. Lekker lichte pastel kleurtjes gekozen om toch nog maar twee paaskaarten te maken. Op het Neenah papier hecht het embossingpoeder heel goed. Op het schutpapier krijg je een wat meer vintage effect. Ook leuk natuurlijk
Deze Paastempeltjes van Waltzingmouse van Claire Brennan heb ik al jaren. 
waltzingmouse stamps a good egg - Google zoeken
Het is nu met de Misti en distress oxide veel makkelijker om ze te gebruiken. Samen met de twee dollies Magical en de Captivating Mandela's van MFT geeft het een leuk effect. Toch leuk om weereens stempels uit de oude doos te gebruiken. Zelf ben ik heel blij met het effect. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Het was hier heel raar weer vandaag eerst lekker zonnig en vanmiddag een flinke bui. Gelukkig wordt het van de week warmer en echt lente. Alhoewel de bomen hier schitterend in de bloesem staan.

Groetjes Marja

1 opmerking:

Nancy Soetaert zei

Prachtige kaartjes, die achtergrond stempel is prachtig, ook heel toffe paasstempels!