zondag 4 juni 2017

MFT Alphabet Dies

Ik ben door Janette aangestoken met het kijken naar YouTube filmpjes. Deze keer heb ik me laten inspireren door Jennifer McGuire-Alphabet Dies.
Gebruikte materialen:
Achtergrond stempel Hero Arts Asian Flower Pattern
Afbeeldingsresultaat voor hero arts asian flower pattern
MFT dies:
MFT sentiment:Lots of Hugs
De kleine accentjes onderaan het vogelhuisje zijn van Impression Obsession. Helaas is dit merk in Nederland niet meer beschikbaar. Ik heb verschillende Distress Inkten gebruikt om alles een kleurtje te geven en Distress Oxide Wilted Violet voor de letters.
De techniek is echt super simpel en zo gebruik ik mijn letterstansen ook weer eens. Ik heb nog twee andere versies op de werktafel liggen. Die komen later.
Groetjes Marja.

3 opmerkingen:

Janette van Otterlo zei

Ik vind hem superleuk geworden!!
Grtz Janette

Marjan Küppers zei

Het is een gaaf kaartje, maar helaas is de door Janette gebruikte techniek niet die in de Liftchallenge bedoeld wordt. Daarvoor kleur je namelijk ook de achtergrond gedeeltelijk in. Ik vind het vervelend om te zeggen, maar misschien vind je tijd en zin voor nog een kaartje?

José zei

Super leuke kaart Marja, die letters zijn echt heel gaaf. Ik mis alleen de watercolors onder je letters om mee te doen aan deze challenge maar dat was misschien niet de bedoeling.