zaterdag 12 januari 2008

Google Reader. Wat handig.

Gisteravond heb ik via een andere site de Google Reader ontdekt en al mijn favoriete blogs toegevoegd. De uitleg is in het Nederlands en heel goed te volgen. Nu kan ik hier in één overzicht zien wie er iets nieuws op zijn blog heeft geplaatst. Als ik een berichtje wil plaatsen kan ik heel simpel doorlinken naar de site zelf. Jeetje wat handig.Deze kaart heb ik gemaakt voor Angelica. Zij heeft voor mij via Ebay in de US een doos met 48 pastelpotloden besteld van Cioconda-Koh-I-Noor. Een hele mooie aanvulling op het handje vol bruynzeel potloden dat ik al heb. De doos was ook in Antwerpen te bestellen, maar was dan 3x zo duur. Ik ben er heel blij mee.

12 opmerkingen:

Elly zei

Dat was wel zo'n mooi kaartje waard! Ik zal trouwens ook eens kijken bij google, lijkt me wel wat!

Nannyke zei

leuke kaart
groetjes

Peet zei

Wat prachtig Marja!!!!

Jolanda zei

Gaaf kaartje Marja!

Jeanet zei

Zag je kaartjes op de club al Marja , hier vind ik hem ook prachtig !!

sophia landry zei

This is so cute! i just love your coloring, and all the colors you chose. This stamp is certainly neat too. I also love the window one below!

Janny zei

wat een pracht van een kaart Marja en bedankt voor de link, ik kende hem nog niet, moet alleen even uitvogelen hoe het werkt!
en als je wat stempelafdrukjes wil ik verkoop ze niet maar wil wel wat voor je afdrukken hoor, stuur me maar even een clubpostje op clubs welke je graag wilt hebben;)

Paradise zei

A really cute card!! =)
Sweet colours and a lovelly design!
Hugs Petra
http://paradises.blogg.se

Diana zei

Leukkk Marja !! en bedankt voor de tip...lijkt me wel handig.

Monie zei

Wat een handige tip ,dank je Marja!. Wat een leuke kaart heb je gemaakt.

Sandra zei

Wat een super gave kaart Marja! En dat google reader lijkt me wel handig! Ik ga daar ook eens kijken ;)

Aud zei

Love your card!♥ Great to use the script embossing on the booklet diecut! And thanks for the idea to stamp the sentiment next to Rakle's long legs! =D