zaterdag 17 november 2007

Workshop Clubdag Crazy Meiden


Afgelopen zaterdag ben ik naar de clubdag geweest. Edith kwam me op de heenweg ophalen en we waren lekker snel in Capelle aan de IJssel. Ik heb er lekker bij kunnen kletsen met José die met haar man op een binnenvaartschip vaart. Ze hebben sinds kort een nieuw schip en er was dus veel te vertellen.
Angelique had 2 puntenslijpers voor me meegenomen, waarmee ik mijn potloden nu keurig kan slijpen. Diana had hele mooie stempelafdrukjes voor me gemaakt ( My Heart Stamps for You ). Ze had me laten weten dat ze midden in een verbouwing zat. Ik had er dus niet op gerekend dat het haar zou lukken om het te doen. Wat een verrassing!!
Het was ook heel leuk om Christa, Bep, Cora, Thea, Dia, Marja, Lia, Riet en al die anderen weer te zien. De verzorging was weer prima en er waren heerlijk dingen gebakken om van te snoepen.'s Middags hadden Marloes en Jenine hun winkelspullen opgesteld in een apart ruimte. Daar konden wij naar hartelust shoppen. O wat een leuke spulletjes toch allemaal.
's Avonds zijn we gezellig uit eten geweest bij Bella Beer.
We hebben ook nog een huiswerkopdracht meegekregen voor een tweelingclubmaatje. Daar ben ik nu mee begonnen, want hij moet voor 26 nov af . Ik wens iedereen een fijn weekend en hoop dat de winterclubset van Magnolia snel in de brievenbus ligt.

9 opmerkingen:

Janny zei

jouw workshopkaart is ook supers geworden Marja!! en wat was het gezellig op de clubdag he, alleen de dag was veels te snel om, ik had nog met zoveel mensen wilen babbelen:O;)

Marja Sch zei

Ik ben het helemaal met je eens. Vel te weinig tijd om te kletsen met iedereen.

sandra_w zei

Super kaartje geworden, Marja!

pescbrico zei

Lovely!

IsaNorris zei

beautiful !!!!

Lia zei

je kaart issuper geworden leuk je weer gezien te hebben en met je gekletst te hebben

Alma zei

Wat een leuke kaart Marja!

Beth Norman zei

Oh my this is truly stunning. Fabulous work!

Anoniem zei

Not much useful information on the blog.And the blog is slow to develop, albeit interesting.

zhenskaya viagra kupit' moskva